App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

obehagligt verklig dröm iaf rent känslomässigt.

Ja i förrgår vaknade jag tvärt pga en så jävla obehaglig dröm. Min dotter ramlade av sin trehjuling (utan hjälm) å slog sitt huvud rätt i asfalten :-( jag tror hon dog då jag inte fick någon kontakt med henne och det kom blod ur näsa och mun. Jag vaknade samtidigt som jag sliter upp henne från marken och springer mot huset med hennes livlösa kropp i famnen för att ringa sos. Jag kunde knappt somna om efteråt då bilden av henne där på asfalten liksom satt kvar på näthinnan. Jag har tänkt på den i två dagar nu och får riktigt ont i magen varje gång. Igår tog hon brorsans sparkcykel å skulle testa å jag fick nästan panik. hon hade inte tagit på sig hjälmen å i stället för som jag normalt skulle gjort å bara sagt till att du får inte åka utan hjälm så höjde jag rösten och i halvpanik tjöt att hon minsann inte ska röra sparkcykeln utan hjälm å nästan sprang å tog bort henne. Den var så sjukt verklig och känslan i drömmen var obeskrivlig och jag blev verkligen riktigt skrämd. drömmar brukar inte bekomma mej det minsta men den här var annorlunda. Iofs har jag aldrig drömt sånt om barnen tidigare men ändå. Det hela känns oerhört olustigt och jag hoppas att jag kan släppa det här snart.. det var ju faktiskt bara en dröm! !!

2014-06-27
osisen
osisen

hon både cyklar å åker spark å springcykel men självklart har hon hjälm.. å det skulle hon haft i drömmen åxå för precis innan själva olyckan ropar jag till henne att hon inte får cykla utan hjälm!!!
kanske är så att det e meningen att jag ska vara lite extra uppmärksam på att båda barnen faktiskt ser till å ha hjälm på sej. jag är iofs noga redan.. men helt enklet vara uppmärksam på att de inte slarvar med det ens för några meter...
kan i perioder komma ihåg många av mina drömmar och visst drömmer jag mycket konstigt och ofta om folk runt omkring.
scenariot att man blir lömnad e ju vanlig men nu de semaste åren när ja drömt det har min känsla vara jahaaa ok jaja men jag klarar mej ändå ;-) så där har mitt undermedvetna lärt sig hantera det.. men detta var som sagt helt nytt å således svårt å hantera.

2014-06-27
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...