App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Foglossningsbälte?

Plus/minus med detta? Vad anser ni? Här är de köpa som gäller ju- ni som köpt vartifrån och något speciellt märke/sort? Tack så länge!:)

2014-06-25
Rjellis
Rjellis

Jag fick ett hos sjukgymnasten. Enda jag tyckte var att det gav ett bra stöd åt magen senare i graviditeten (fick foglossning tidigt), så jag kände mig lite lättare och det gick att röra sig lite mer obehindrat ;-)

2014-06-26
ChildofJune
ChildofJune

Mumtotwo det är massor!:P haha.
Jag får kolla de efter helgen efter råd från SG. Haha man blir ju inte klok först man testat:p

2014-06-26
Rjellis
Rjellis

Ja sjukgymnast på måndag:)

Simma gör 1 gång veckan, eller simma vet jag inte om jag ska kalla de?:P haha. Men jag är där 1 gång veckan.

Och ridning hålls jag ej med sen någon vecka tillbaka, men min bm vet om att jag ridit 2-3 ggr veckan nu i våras- meen hon sa inget om foglossningabälte och ddn kopplingen nu då vi pratade om de. Däremot ska man inte rida om man känner av foglossning?
Aja olika bm säger olika saker- får fråga SG. På måndag. :)

Jo jag har ju pluggat och jobbat extrat bara- men blir 4 veckor på schema ni, ska dock bli skönt att komma hemifrån. Och sååå dåligt mår jag inte att jag ser sjukskrivning som ett alternativ ännu- dock lider jag med alla som mår så pass:(

Men verkar vara olika tycken om bältet så att säga:)
Så får se hur jag gör och vad sjukgymnasten säger.
Tack alla för svar!:)

2014-06-26
Rjellis
Rjellis

Är sjukskriven pga foglossning och nä, bältet tar ej bort det onda utan gör bara så att man rör sig på ett bättre sätt samt inte förvärrar. Jag köpte mitt på mediconline.se för 469kr tror jag, det är ert bälte som är bredare vid ländryggen och smalare fram till. Fick även veta av min bm att personer som får foglossning pga att dom har ridit ej bör använda ett sådant bälte, då jag ej själv ridit så tänkte jag inte då mycket mer på det men tänkte att jag kan nämna det här ifall ts kanske har ridit tänkte jag. Hmmm lite rörigt inlägg kanske, men hoppas att du får hjälp. Inte kul att ha ont!

2014-06-26
FridaS11
FridaS11
Barn på 3 år och 9 månader

Tyckte inte det hjälpte och jag hade bara lite foglossning och kände det bara när jag jobba.

2014-06-26
Biljana81
Biljana81

Jag tyckte det var skönt att använda . Köpte hos min sjukgymnast 200 kr. Det som var jätte bra för foglossning var vattengympa och gå ner i tid på jobbet !

2014-06-26
Kikaki
Kikaki
Bebis på 7 månader

Mumtotwo ja det är nog det jag hittatdär.

Hehe jo jag är fruktansvärt dålig på att tänka efter, sitter gärna i skräddarstöllning ( men nu går de knappt, sitter mycket bakåt i soffan vilket verkligen tar på ryggen har jag märkt- men börjar ju Känna av det nu, speciellt på natten.

Stina- ne precis, jag tror inte det finns någon mirakel medicin emot smärtan, men man kan stanna av de liksom.

Idag får de bli dagen jag börjar tänka efter hur jag sitter osv. Bra skor och så har jag redan

2014-06-26
Rjellis
Rjellis

Det läkaren sa till mig va att bältet inte gör det bättre, den hjälper till så inte foglossningen blir värre. Så har man redan ont så kunde man inte förvänta sig att det skulle bli bra igen, bara att den gjorde att man rörde sig på ett sätt som inte förvärrade foglossningen.

2014-06-26
stiina123
stiina123
Barn på 1 år och 8 månader

jag fick låna ett, men det hjälpte inte alls. .. hasade mig fram på kryckor istället. (hade redigt ont!) och de dom rekommenderar, att sitta med benen ihop m.m gjorde det värre för mig

2014-06-26
KruXet
KruXet

Kryckor* skulle de ju stå haha;)

2014-06-25
Rjellis
Rjellis

Krukor också :/ usch lider verkligen med dig- så ont har jag ju inte iallafall.

Tänkte mer som stöd för min egen del- börjar få lite ont och börjar jobba 100% nästa vecka och mycket gåendes, bara vikar och lite så i med skolan. Man lagom till jobb börjar jag få ont... Men jaha man kanske ska skippa bälte helt :/

Min bm sa att jag kunde beställa på gula rehab eller vad de hette? Men tänkte höra om det var därifrån folk beställde, skulle få tid till sjukgymnast på måndag.

2014-06-25
Rjellis
Rjellis

Jag köpte ett foglosningsbälte och de hjälpte inte mig alls. Jag fick bara ondare av de men att gå på kryckor hjälper mig just nu i alla fall.

2014-06-25
idaanna93
idaanna93
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...