App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När satte sig era små upp?

Som ovan lyder; när satte sig era små upp? Och har ni tips på saker man kan göra för att få dem att sitta?

2014-06-25
SaraBerg25
SaraBerg25

Äldsta sätte sig vid 6 månader i samband när hon började krypa. Andra barnet var närmare 9 månader när han satte sig själv

2014-06-26
eij386
eij386

Min dotter är 8 mån men vill inte alls lära sig sitta! Hon gör försök till att resa sig och hjälper duktigt till när man lyfter henne men hon vill inte sitta.. Sitter bra med stöd ibland lite längre stundrr och ibland blir hon vansinnig och försöker slänga sig bakåt. Nån som har bra tips på sitträning? Hon gillar inte sin gåstol och vill bara sitta kort stunder i sin matstol ibland inte alls! När hon sitter i mitt knä eller på golvet med stöd från mig så flaxar hon mest med armarna eller försöker få tag på saker eller så sparkar hon omkring med benen. Ingen koncentration på balans inte.. Tips mottages tacksamt!

2014-06-26
pennina
pennina
Barn på 3 år och 6 månader

Sitta utan stöd 6 mån nu är hon 8 mån men kan inte resa sig upp för att sätta sig än..

2014-06-26
batgirl
batgirl

6 mån ungefär, mellanbarnet något tidigare (kanske 5).

2014-06-25
Emeliek85
Emeliek85

Min dotter satte sig upp själv strax innan 7 månader. Sitta utan stöd gjorde hon vid 6 månader. Men det har varit full fat på henne sedan hon låg i min mage, hon är aldrig still. Så vi har låtit henne få hålla på och greja med sitt. Men jag tror att det är viktigt att inte stressa på utan att låta barnet få hitta sin egen lösning på hur man gör. Och det gör dom när dom är redo. Min reser sig mot allt och går hejvillt runt möbler. Hon är 8 1/2 månad och vi har aldrig pressat henne eller behövt pushat på henne att göra saker. Självklart så ger vi henne massvis med beröm för det hon gör. men som sagt barnet måste själv vara redo för att det ska bli så bra som möjligt :)

2014-06-25
SandraBortolini
SandraBortolini
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...