App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Det här med sexlust

Jag kan bli så gaaalet irriterad på hur samhället framställer de som att mannen har mer lust o få tjata till sig sex! För mig är de precis tvärtom okej vi har en liten bebis och kanske inte kan få till det lika ofta som förut, men hade jag fått välja så hade vi haft sex mycket mer än vad vi har. Ens självförtroende är inte på topp eftersom de känns som att det ända man hör är om karlar som får kämpa för sex, att jag har mer lust än sambon får ju en verkligen att undra om de är något fel på en! Hur fungerar de för er tjejer där ute?

2014-06-19
isavia1002
isavia1002
Barn på 3 år och 6 månader

Du har rätt! Ska skärpa mig, men de är just de jag menar dock.. Vi har fått intutat att mannen alltid ska ta mer initiativ, nästan som att man som kvinna inte får vara kåtare! Sjukt störande tycker jag.

2014-06-21
isavia1002
isavia1002

Mitt problem ligger i att jag även har lite stolthet, typ att jag vägrar ta iniativ längre för att i mitt huvud ska jag som kvinna inte behöva göra de hela tiden, kanske fel men jag kan inte hjälpa det!!! Jag skyller lite på den här traditionella mans synen att mannen alltid är på gång och sugen, stämmer verkligen inte!!

2014-06-20
isavia1002
isavia1002

håller med dig helt! min uppfattning av att titta på mig och mina väninnor så har vi så mycket större sexlust!

2014-06-20
Liisa89
Liisa89

Även om de säkert är tufft när ens partner har mer lust så är de just självkänslan som blir så jäkla påverkad när ens kille nästan aldrig tar iniativet! Förstår att de inte ska spela någon roll vem som gör det, men hade önskat att han gjorde de någon gång!!

2014-06-20
isavia1002
isavia1002

Jag minns inte sist vi hade sex bara. Flera månader sen. E ju gravid i v 41+2 så just nu är det ju inte så konstigt. Det hela började med mina cellförändringar. Som jag har gått och följt upp under graviditen. Mannen kände sig lite skyldig eftersom man får cellfärändringar av sex. Sedan efter varje undersökning så fick man inte ha sex på 2-3 veckor. Så när det var ok å ha sex igen va de nästan dags för nästa underdökning.😞 Å min mage blev rätt stor i tidig graviditet vilket har gjort mest att mannen inte vill, för att ddt känns.konstigt med barnet där inne. Å de senaste 2 månaderna har inte jag heller känt för det.
Å sen ska man snart gå igenom en förlossning. Då får man låta bli sex 2-3 månader efter det, å sen 8 v efter min förlossning ska jag genomgå en konisiering. Å efter det får jag inte ha sex på 3 veckor, suck. Det kommer bli svårt att hitta tillbaka till sexet sen tror jag.

Men som jag skrev tidigare så är det Jag som har störst behov i vårt förhållande. Jag skulle tycka att en gång om dagen eller iallafall varannan var tredje dag är lagom medans min man verkar tycka ibland 1-2 ggr i månaden..

Jag förstår din frustation och hoppas att ni kommer igång igen. Har tyvärr inga bra tips, utan skulle själv behöva tips inför framtiden när vi om sådär 2-3 månader ska ha sex igen 😞

2014-06-20
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader

Ja men precis så e de, man känner press bara. Å även om man kan ha lite lust så försvinner det lika fort som det kom så fort sambon e för på. Sen har han även förklarat hur viktigt de e med sex för honom, å dom orden ligger i bakhuvudet å gnager nu när man vet att man inte kan mätta hans behov. Får hoppas på att allt går tillbaka till det normala sen helt enkelt. Kommer ihåg att efter förra graviditeten så fick jag världens sexlust, va som en hormonell tonåring medan sambons lust va helt borta (han kanske blev lite avskräckt av de han såg under förlossningen =D), men efter några mysstunder va han tillbaka på banan igen.

2014-06-20
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Här e de tvärtom, Sambon har ett extrem sexbehov å i perioder går det till överdrift. Kan dom gånger inte vända ryggen till fören han e där bakom å juckar, känner ett enormt press dom perioderna vilket drar ner min lust. Jag tänker mer på ömhet å kärlek, så när han e extremt på så blir det fixering på bara sex för honom å kärlek, närhet å ömhet försvinner helt, känner mig då som ett objekt bara som han vill tömma i. Sen har det varit rätt svårt den här gången med sex, är i vecka 37 nu å det var flera månader sen som jag kunde ha sex utan att det gjorde ont, så sambon e helt klart undernärd när det kommer till sex nu. Känner fortfarande behov av att va intim med honom så då försöker jag få till det men smärtan blir för påtaglig för det mesta ändå (trots glidmedel å att vi försöker göra sakta å försiktig), glidmedel hjälpte i början men nu e de nog bara att vänta tills graviditeten e över å hoppas på att lusten ökar igen efter det.

2014-06-20
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Det jag tycker känns jobbigast är att man måste ta iniativet typ! Känns som om jag inte hade gjort de så hade vi aldrig haft sex någonsin, skit jobbigt och självkänslan får sig en ordentlig smäll..

2014-06-19
isavia1002
isavia1002

Håller med dig helt å hållet. Här e det samma. Jag som har mest lust och Jag som får tjata. Hmm

2014-06-19
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...