App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Midsommar!

Vi brukar alltid åka till min farbror och hans familj i Västerås över helgen och fira med en massa härliga människor. I år har jag ju fått ett vikariat på jobbet vilket betyder att jag jobbar hela helgen, dock kväll imorgon så hinner fira på dagen. Lite bitter faktiskt men vad gör man, blir ju bra klirr i kassan iaf! :) Vad ska ni hitta på i helgen? :)

2014-06-19
jessicamalin
jessicamalin

jag brukar åka till landet till mina föräldrar men iår blir det att skriva lappar då jag tappat rösten i samband med förkylning, karln jobbar hela dagen så kvällen blir ganska tyst och sen mysa med dottern såklart. hennes första midsommar så ska göra den så bra som möjligt :D

2014-06-19
Madlayne
Madlayne

Vi är hos min pappa och hans fru i Västervik, imon kommer min bror hans tjej och min mamma med man så vi har lite konstigt firande i år. Men det blir roligt för barnen med alla nära och kära.

2014-06-19
Superhallon
Superhallon

Här blir det ingen vanlig midsommar. Föda barn kanske? ☺ Bf+9 idag å mkt förvärkar.

2014-06-19
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

Åh så brukar vi ha när vi åker till Västerås CissiL! Blev sådär härligt glad när jag läste.. Åh så mysigt! :) Nästa år ska jag nog ta ledigt på midsommar, det är heligt på nåt vis alltså! :)

2014-06-19
jessicamalin
jessicamalin

Vi åker till sambons syster i eftermiddag 15mil (hon bor i vara) för att sedan åka vidare ner mot smögen imorgon, va där o äta gött (färska räkor osv) o ev dricka nån cider (har uppehåll med amningen pga blodiga sår).. Sen på fredagskvällen åker vi hem till sambons syster igen och umgås med hela familjen, på lördagen åker vi hem igen (skönt för kommer va lagomt trött på svärmor) o då ska vi nog bara va hemma resten av helgen, blir väll säkert att man åker ut med båten eller nått om de är fint väder :)

2014-06-19
94omamma
94omamma

Vi ska ner till Västervik o campa husvagn, här lyser solen nu men de lär väl vara skit väder där nere :p

regnkläder är nerpackade iallafall

2014-06-19
Barafija
Barafija

Vädret verkar bli dåligt så jag har planerat en god inomhusmiddag. Skulle solen komma fram går vi allihop till hembygdsgården och har mysigt med halva byn:)
Annars blir det lungt, laddar upp inför en lång och hård arbetsvecka med start måndagmorgonen.

2014-06-19
ballongvisp
ballongvisp
Barn på 1 år och 6 månader

Vi avvaktar å ser vad för väder som erbjuds imorgon, hör ha det varit blåsigt, regn å kallt hela veckan å verkar inte bli bättre imorgon. Så tror vi inte gör nå speciellt alls imorgon mer än äter gott hemma. Sambon å dottern inleder sin sommarledighet imorgon.

2014-06-19
ica_86
ica_86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...