App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Återbesök

Vad e de för återbesök som ja har blivit kallad på en mån efter förlossning? Har sagt till att ja inte vill träffa överläkaren pga hon va så jävla hårdhänt å lyssna inte på vad ja sa.. Har ett återbesök hos en annan läkare som vi trivdes med i augusti å idag får ja ett papper hem om ett bokat återbesök hos över läkaren.. Är de någon undersökning? Någon som vet?! Har världens ångest över att behöva åka dit å träffa henne..

2014-06-18
Carro88j
Carro88j

Vi var också på en efter traumatisk fl, träffade också en som inte varit med alls..

2014-06-19
minstjarna
minstjarna

Hej. De brukar erbjuda sådana besök vid traumatiska förlossningar. Vi var på ett och det var tyvärr meningslöst. Fick träffa en överläkare, v inte träffat förut.Hon visste inget om fallet och det fanns brister i journalen. Så vi får inte svar på det vi behövde. Det gjordes ingen fysisk undersökning då.

2014-06-18
dodge41
dodge41

Beklagar det som hänt först och främst. Men ville bara säga att jag blev kallad till återbesök nån/några månader efter förlossningen till sjukhuset för att jag sprack såpass mycket som jag gjorde. Det var en koll för att se om allt läkt okej, fick massor av övningar och de frågade även om jag hade problem med något. Hoppas du inte ser den hemska människan igen, men den som gjorde kontrollen på mig jobbade bara med sånt. Så jag håller tummarna för dig!

2014-06-18
Joohannaa
Joohannaa

Vi har begärt att få träffa en speciell läkare vi hade första natten å fått möte inbokat i augusti.. Å kuratorn sa att vi skulle skriva ner alla frågor som vi ville ställa till augusti.. Ja vill inte ens sitta å prata med denna häxa till läkare.. Vilket man kanske förstår med tanke ångesten som uppstod å kunde inte äta :(

2014-06-18
Carro88j
Carro88j

Uh.. Då kan en annan läkare ta de för hon ska inte få röra mig igen ..:(

2014-06-18
Carro88j
Carro88j

Nu så va de ingen normal förlossning utan födde våran son Melvin i v 22+5 och han överlevde inte .. Så kanske därför ja ska till kvinnokliniken.. Får la ringa å höra..

2014-06-18
Carro88j
Carro88j
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...