App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Har era barn haft Borelia?

Och isåfall hur har ni märkt det? Hur pass dåliga var dom? Dottern har haft feber som kommer och går i 5 dgar nu. Mindre på morgonen och sen stiger den. Läste att det var så vid borelia. Inga prover visar något på halsfluss. Urinen va ok. Genom förkyld är hon med och väldigt röd i ögonen men inte som ögoninflammation utan mer röd i hela ögat. Jobbigt när man ska behöva va doktorn själv 😞

2014-06-18
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

Linda- Hon är dålig på å dricka tyvärr, man får tjata på henne. Nä borde inte va borelia, hon har ju inte ens haft ett märke där fästingen satt. Å 6e facen med feber nu men den har inte varit fullt så hög idag, 38.6 som mest så.det verksr som det går på rätt håll. Tack för dina ord ❤

2014-06-18
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

Nej febern i sig är ju inget konstigt, men hon har aldrig haft så hög feber i så många dagar förut, så därför har vi oroat oss. Oron blir ju större eftersom vi går och väntar på att lillebror i magen ska komma ut. Han är 8 dagar försenad ☺ Så det är främst därför vi kollat ögon, öron, hals på henne. Både för hennes å hans skull. Det var sjukvårdsrådgivningen och min svägerska som skrämde upp oss med borelian. Hon hade en fästing för några veckor sedan men blev ju inte ens ett märke efter den så känns lite långsökt?

Äntligen verkar det som febern håller på å ge med sig, hoppas hoppas. Tack för era svar ☺

2014-06-18
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

Att köra in antibiotika skulle ju sällan jag göra om jag inte misstänkte det STARKT. Sen är ju barnet förkylt. Så jag tror inte en heller någon läkare skulle trycka i barnet antibiotika ändå. Feber som kommer och går i samband med att man är förkyld och infekterad är ju inte så konstigt:)

2014-06-18
ankan1984
ankan1984

Har hon haft någon fästing? Har hon någon sån klassisk borreliaring på kroppen? Jag jobbar pp barnsjukhus och tycker att det låter som ett long shot. Men man ska ju aldrig säga aldrig. Men det låter ju annars tycker jag som att hon är infekterad med ögonen. Och feber behöver inte vara konstant. Hur är hon i övrigt? Pigg, slö, hängig?

2014-06-18
ankan1984
ankan1984
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...