App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Barn gör som du gör inte det du säger

Har många gånger tänkt på detta då jag läst endel trådar här. När det kommer till relationen och jänmställdheten. Idag är ju detta ämne ganska hett överallt i samhället. Har ni tänkt på att det faktiskt börjar hos er själva, och på det sätt era barn växer upp? Både jag och min sambo är uppväxta i familjer där våra föräldrar delat på allt vad gäller familj, hem och hushåll. Vi i våran tur är hu uppväxta såhär pch har aldrig ens diskuterat över hurvida man ska dela eller fördela dessa saker. Det kommer sig helt naturligt för oss. Med detta kommer ju också en respekt för andra individer och ett ansvarstagande.

2014-06-17
Kimmsa
Kimmsa

Alla har en egen fri vilja och därmed kan man göra egna val. Men människan gör oftast saker av vana baserat på tidigare inlärda saker.

2014-06-17
Kimmsa
Kimmsa

Vill inte komma någonstans mer än hur jag ser på saker och ting... Grunden för hur jag vill lära mitt barn att se på andra människor och respektera dess människors åsikter och ändå ha en egen integritet. Som många andra här, ville väl bara skriva av mig...

2014-06-17
Kimmsa
Kimmsa

Vad jag menar med det här är vi har ett stort ansvar för hur vi beter oss med och mot andra människor. För det är vad som lägger grunden för hur våra barn tar sig an världen. Inte bara vad gäller deras eventuella framtida familjer.

2014-06-17
Kimmsa
Kimmsa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...