App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Förvarning......

Vad fick ni för "förvarningar" inför förlossningen förutom värkar/vattenavgång?! Mådde ni på ett speciellt sätt eller nåt eller körde de hela bara igång rakt upp o ner?! =)

2014-06-16
Doris08
Doris08

Vattnet gick kl 9 på morgonen. åkte in på kontroll och de va inga tecken på att de skulle köra igång så vi fick åka hem. åkte dit dagen därpå för kontroll och hade lite sammandragningar men fick åka hem igen. På natten sen började jag få värkar, åkte in till förlossningen och 26 h senare, natten till juldagen kom hon äntligen ut!

2014-06-17
emmalily
emmalily
Barn på 2 år

Diarre

2014-06-17
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

det ända jag märkte var kraftig mensvärk tidigt på morgonen. Den försvann för att sen komma tillbaka kl 22 och då som värkar istället 😊 jag gick å vänta på att en massa andra tecken som man läst man kan få men märkte inget alls

2014-06-17
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 3 år och 5 månader

Magen rensade sig i två dagar, på natten kunde jag knappt sova, var rastlös i kroppen, slumrade till och vaknade super kissnödig gå på toa, slemproppen går då samtidigt knäpper det till och vattnet börjar forsa och sen 15min senare när jag insåg att jag inte hade kissat på mig så startade regelbundna värkar.
Andra barnet hade jag sammandragningar och förvärkar sen v 20 som fick mig helt utslagen. Kunde inte röra mig utan att få sammandragningar. Gick över utan en enda känning. Igångsatt +20.

2014-06-17
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 14 månader

Vaknade mitt i natten utav värkar som kom var 4e minut, var öppen 5cm när vi kom in till fl :)

2014-06-17
94omamma
94omamma

Med nr 1 gick vattnet.. :) sen började värkarna å sen var de klart 😁

2014-06-17
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

inget alls...  Man är så beredd hela tiden i slutet och tror att allt är tecken på att det startat!

Med ettan gick vattnet och sedan efter en kontroll på förlossningen fick vi åka hem och vänta på etablerat värkarbete. Det tog tid, men ca 24 timmar efter första tecknet var hon ute.

Med tvåan kom en värk först och vi packade, lämnade barn hos barnvakt och åkte. De ville skicka hem oss igen,  men vi stannade och 3 timmar efter var han ute (8 timmar efter första värken/känningen).

Med trean hade jag förvärkar i över en månad, reglebundna tex varade i 40 s och kom var 5:e minut tex 10-20 ggr och sen inget... Men inga riktiga värkar, bara pirrande (som när handen somnat) och att magen blev stenhård osv. men inte det här ilande värkarna. När det väl startade med vattenavgång trodde vi att nu blir det väl som med de andra  - lite action! Men... NEJ. Efter ca 1 dygn så satte det igång "på riktigt" men slutade när vi varit på förlossningen ett tag! Efter ca 6 timmar utan en värk så startade de en igångsättning pga lång vattenavgång. 2 timmar efter de satte droppet var hon ute.

2014-06-17
solskensmamman
solskensmamman

Dagen innan hade jag som svag mensvärk men egentligen ingenting jag reflekterade över. Jag nämnde de för min kompis å hon sa att de hade startat så för henne då tänkte jag bara -ah visst i så fall e de ju löjligt! Men så va de!

2014-06-16
Lillalinusida
Lillalinusida

Mina värkar bara kom från ingenstans utan att jag hade känt nåt annat innan ☺ men nu har jag gått en vecka över hade bf i tisdags och undrar samma som du. För denna gången har jag haft förvärkar till och rråm i 3 veckor. Och känner efter varje kväll om nåt kan va på G 😊

2014-06-16
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...