App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Alkohol

Jag skulle vilja ha era åsikter, inga fördomar eller något ont mot nån som svarar eller mot mig, bara enskilda åsikter eller råd om man nu kan kalla de det. Jag har inte druckit alkohol på 1,5 år nu och har slutat amma min 8 snart 9 månaders dotter. Vad anser ni om att dricka lite när det är småbarn i närheten (inte redlös utan nåt glas vin eller en cider eller en öl, med betoning på eller) eller när de har gått och lagt sig. Skulle tycka det vore väldigt gott att kanske ta en cider nu på midsommar, men jag står i valet och kvalet om jag ska det eller inte, i så fall blir det nog när min dotter har lagt sig och hon sover i sin spjälsäng.

2014-06-16
Mintpuss
Mintpuss

Tack osisen, just argumentet att någon ska vara helt nykter för att kunna köra har jag svårt för. Har själv inget körkort och i familjen äger vi ingen bil, det går att lösa med taxi eller ambulans som du skriver om något skulle hända :)

2014-06-16
sandrapatricia
sandrapatricia

å det här med någon som ka köra.. ja menar månfa har ju inte ens bil eller körkort ska de inte få va själva med barn då?
finns ju taxi å det finns ambulans om olyckan e framma.

2014-06-16
osisen
osisen

för dem som klarar av å dricka måttligt så tycker jag det är helt ok.. folk som inte kan ska inte dricka alls när de har anvsar för barnen..

2014-06-16
osisen
osisen

Helt okej! Sen tycker inte jag det är fel att barnen är med när dom är äldre heller, då ser dom att man kan dricka med måtta och har ett sunt förhållande till alkohol! Unna dig lite alkohol till midsommar, det måste man få! :)

2014-06-16
jessicamalin
jessicamalin

Ett glas eller två eller en öl ihop med mat eller till nåt gott framför tv:n när barnet ha somnat e ok, så länge man vet sin gräns å håller sig där. Ha tagit ett glas vin till maten nån fredag eller lördag då å då å se inga problem med det. Däremot ha jag svårt för vuxna som har suparparty å barn i närheten å ingen e så pass nykter eller helt nykter att dom kan ta barnen.

2014-06-16
ica_86
ica_86

Ta ett glas om du vill de de gör jag ibland och då när sonen sover och han är sju månader. Jag ser inga problem med att man kan ta ett glas eller en öl eller nått när barn är med så länge de inte blir fyllefest :)

2014-06-16
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 3 år och 5 månader

Självklart så är det okej :-) ta ett par cider och njut!

2014-06-16
saranelson
saranelson

Ser inga problem så länge man inte blir berusad.

2014-06-16
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 31
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...