App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Stackars barn!

Vår dotter som är snart 4 år har haft sån växtvärk inatt. Legat och gallskrikit i flera timmar, hon som alltid sover så gott... Jag googlade runt lite och hittade tips om värme, massage och värktabletter. Inget av detta gjorde nån minsta skillnad. Nån mamma (eller pappa) därute som har erfarenhet av detta med växtvärk och som har fler knep för att lindra?

2014-06-15
Emeliek85
Emeliek85

Nej, vi har inte fått det konstaterat, inatt var första gången hon hade besvär med det. Men efter vad jag lan läsa om växtvärk så finns det ingen anledning att tro att det är nåt annat... Den äldre sonen (5.5) har aldrig haft växtvärk heller, så detta är nytt för mej. Ska nog köpa på mej nåt mer n alvedon, för det verkade inte hjälpa alls...:-( ska testa att massera innan läggdax, om det kan lindra lite så vore det ju fint:-) eller så kanske det bara var inatt, vem vet?! Tack för alla svar, nu känner jag mej lite klokare:-)

2014-06-15
Emeliek85
Emeliek85

Har ni fått det konstaterat att det är växtvärk?
Låter sjukt jobbigt iaf. . kan inte minnas att jag hade det när jag var liten å sonen har inte gnällt över det än iaf å han är 8 nu.
Verkar ju ändå ganska vanligt tyvärr :-(
Hoppas ni hittat något son funkar.. vad får hon för värktabletter kanske kan ni ge en kombination av både ipren å alvedon för bättre hjälp om ni inte redan gör det. å även ge 1,5 dos ipren. Det tipset har vi får varje gång vi varit på vc/akuten med barnen. Men känns det inte bekvämt å göra så kan ni ju rådfråga innan. Tog nämligen x antal ggr innan jag på eget initiativ vågade ge mer än föreskriven dos utan att läkare rekommenderat det.

2014-06-15
osisen
osisen

Jag var uppe halva natten med vår nästan 4åriga son. Jag masserar hela benen med babyolja tills det känns bättre, kan ta ett jäkla tag..krama och trösta.. Har inte nåt bättre tips att ge.. Vaknade som en zombie idag..men men snart till jobbet. Hoppas ni hittar nåt som funkar på ert barn!

2014-06-15
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...