App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Låta ett barn vara utan mat.

Läste på blondinbellas blogg att hennes son som kanske nu är 5/6 månader sover på nätterna utan mat. Jag trodde att man inte kunde göra så, eller är det bara när dom är nyfödda? Själv vaknar jag 2/3 gånger och ger mjölk, just för att jag tycker så synd om henne och tänka att hon ligger där och är hungrig. Jag vet ju själv hur det är att sova hungrig finns ingen värre känsla. Hur gör ni och varför?

2014-06-14
batgirl
batgirl

bvc sa redan till mig vid 4 månader att maten inte längre behövs på natten.

2014-06-15
Liisa89
Liisa89

Ja helt sjukt att inte min BVC informerar mig om detta hade ingen aning faktiskt att de inte behöver dricka på kvällarna

2014-06-14
batgirl
batgirl

Min dotter sov hela nätter från 2 mån. Sover du känner du ingen hunger, men när hon vakande vad det brått :)

2014-06-14
minstjarna
minstjarna

Då dottern va runt 2 1/2 månad åt hon rejält runt 23 å sen sov hon natten igenom till 5 då hon åt igen, hon följde sin kurva perfekt. Runt 5 1/2 månad började vi indroducera smakportioner å ökade rätt fort då hon visade intresse å hennes mage tydligt inte tog illa vid sig. Vid halvåret åt hon en rejäl lunch å middag å ammades där emellan. Hon har inte ätit nåt på natten sen drygt 2 1/2 månads ålder å alltid följt kurvan sin å mått bra. Så tror inte på å väcka för att jag tror att hon behöver mat. Fått sagt till mig att friska barn å bebisar som ha tillgång till föda ser till att få i sig det deras kropp behöver.

2014-06-14
ica_86
ica_86

Min dotter helammades fram till 6 mån och låg hela tiden två pinnar över mellankurvan:) hon slutade äta på natten vid 2 månader... Försökte väcka henne men nej, hon ville sova. Har sedan dess sovit hela nätterna...Så jag tror som flera andra skrivit, är bebis hungrig kommer den vakna o vilja ha mat. Är den nöjd så sover den😃

2014-06-14
Josefine S
Josefine S

min son åt en gång per natt första två veckorna sen slutade han med det målet .. han åt vra på dagen å sov bra på natten och gick upp i vikt precis som han skulle å lite till så jag såg absokut ingen anledning att väcka honom för att äta.
dottern åt väl ibland på natten oftast en gång fram till 7 månader men hade hon inte sjäöv vaknat å velat ha mat hade jag aldrig väckt... om det inte var annat som spelade in som slöhet å dålig viktuppgång osv.

2014-06-14
osisen
osisen

min ettåring vaknar kanske 1-2 nätter i veckan (ibland inget alls på flera veckor dock) och är hungrig. annars sover hon hela natten. jag tror hon slutar helt när hon är redo, är bebisen hungrig lär man ju ge mat tycker jag.

2014-06-14
malinhb
malinhb

Min dotter åt inte alls på natten från 2 mån..hon sov hela natten! Skulle aldrig väcka henne.. Hon åt mkt på kvällen istället! Är barnen hungriga så vaknar de!

2014-06-14
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Våra barn har sovit hela nätter från att de var 4-5 månader. De har helt enkelt inte behövt mat på natten för de har ätit sig mätta under dagen.

2014-06-14
Superhallon
Superhallon

Ja då ska jag göra sp också, ha en flaska vatten bredvid ifall hon vill dricka lite, om nappen inte hår kr det flaska :)

2014-06-14
batgirl
batgirl

Min son sov hela nätter från 3 månader så då fick han ingen mat. Men om han vakna någon gång så fick han mat upp till 4 1/2 månad sen somna han om med nappen.

2014-06-14
malinskamailn
malinskamailn

Ja Sandra och nellie det låter ganska logiskt haha... Men kanske nappen som lurar henne, och när jag väl ger flaskan så brukar hon dricka upp nästan hela, om hon inte hade varit hungrig så hade hon inte druckit den eller?:/

2014-06-14
batgirl
batgirl

Mary min dotter är 1 månad äldre än gillis dvs hon är snart 8 mån den 30e juni. Jag ger henne en gång välling när hon somnar vis 20.30-21.00 sen nån gång vid 1 får hon välling igen, och en gång vid 7. Sen vid 10 äter hon gröt. Men det är väl inte nått dåligt jag har gjort nu eller? Ibland dyker det upp så här nya saker för mig, min BVC har inte nämnt alls detta för mig att de inte behöver äta på natten. Jag helammade min tjej till 5 månader, nu får hon flaska, nan på dagen välling på natten. Hmm.. Hon brukar ju somna om bara hon får nappen, men jag tycker synd och tänker "tänk så är hon hungrig" och då blandar jag snabbt en flaska.

2014-06-14
batgirl
batgirl

Min son är snart åtta månader och han ammas en gång per natt typ och jag har försökt vänja av de men orkar inte höra hans ledsna skrik så han får nog ammas ett tag till

2014-06-14
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 3 år och 5 månader

Hennes son är snart sju månader och då vad BVC sagt behöver de inte äta på natten. Dessutom ger hon honom mat vid fem på morgonen när han vaknar.

2014-06-14
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 3 år och 5 månader

Min kille sov hela nätter vid två tre månader och var då inte hungrig så jag tror det är väldigt olika :) vaknade han fick han mat såklart men han gjorde sällan det.

2014-06-14
Kallunkan
Kallunkan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...