App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Orolig att sambon ska vara otrogen!!

Hej! Vet att det låter jätte dumt, jag litar på min sambo men varje gång han ska ut på krogen eller äta med sina vänner så får jag en klump i kroppen, och så ont i magen redan dagen innan. Drömmer varje natt att han är otrogen, och det har pågått så lönge nu att jag tror att det är så i verkliga livet också😕 vi har pratat om det här och han säger att jag absolut inte ska oroa mig, för han skulle aldrig göra så mot våran härliga familj. Varför drömmer jag de här drömmarna, varför får jag så ont i magen när han ska ut? Vad ska jag göra för att släppa det här och kunna vara glad för hans skull? Jag vet att det är mig han vill leva med, vi försöker skaffa barn nr 2 nu. Är det fler som känner såhär? Drömmer de här drömmarna om sin partner?

2014-06-13
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 3 år och 10 månader

Alla ser olika på svartsjuka, vad som är okey och inte!! Jag skulle aldrig för mitt liv få för mig att kolla mejl, telefon osv. Det är hans privata! Ja jag är livrädd för att förlora honom till någon annan. Älskar ju honom! Och svartsjuka till viss del, det är väl alla som lever i en bra relation.

2014-06-15
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 3 år och 10 månader

Klart han får prata med andra, det är inte det!! Jag har aldrig varit svartsjuk, och jag litar på min sambo. Men det är drömmarna som ställt till stt jag fått den här oron o kroppen. Och det har kommit sen vi fick barn. Sen vet jag att han hade svårt att hålla sig borta från vissa i början av vårat förhållande, då var jag svartsjuk. Det är inte det jag känner nu.

2014-06-15
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 3 år och 10 månader

Det blir inte jobbigt förräns nån tjej pratar med han :P haha... Annars är jag chill det är bara i såna tillfällen som det gnistrar till :P

2014-06-15
batgirl
batgirl

Men jag är inte svartsjuk😊 jag har bara den här oron i kroppen. Rädslan att bli lämnad för någon annan.

2014-06-15
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 3 år och 10 månader

Känns så sjukt att någon delar/har delat exakt de jag känt jag trodde faktiskt jag va ensam om detta

2014-06-14
batgirl
batgirl

Min var ute ganska ofta i graviditeten, även om det bara var en promenad med hans bästa vän så försvann aldrig den knuten förräns jag hörde ytterdörren igen, de var riktigt jobbigt faktiskt. Och jag skojar inte när jag säger att jag drömde att han var otrogen varje kväll, jag tror att jag drömde det eftersom jag varje dag gick runt ju och tänkte nu är han otrogen och dom drömmarna gjorde det fan inte lättare.. Och du det har tagit mig 1 år att släppa detta och det har inte varit lätt. Jag har börjat växa och förstå att det finns ingen tjej där ute som har det jag har till min man. Att han har valt mig, valt mig att föda hans barn och dela liv med. Tro mig det slår allt. Det är nu som jag har börjat känna mig säker i vår roll som ett par. Min svartsjuka har jag fortfarande en lång väg och gå.. Haha, gillar inte hans före detta tjejkompisar eller när dom hälsar på han. Det irriterar mig och jag tycker inte alls om det. Vill bara att han ska va min min min ingen kontakt me nån tjej överhuvudtaget, förutom familj o kusiner, kan låta löjligt men jag bryr mig knte det är vad jag känner

2014-06-14
batgirl
batgirl

Nalas - väldigt skönt att höra att fler haft det såhär. Hur kunde du bara släppa det? Jag har försökt, men jag har inte lyckats än! Iofs så är det andra gången han är ut på ett år, så lite mer övning så kanske jag kan släppa det också. Försvann dina drömmar bara helt plötsligt eller har du dem fortfarande ibland?

2014-06-14
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 3 år och 10 månader

Jag trodde att jag var den enda, okej jag har faktiskt släppt dom känslorna att han ska vara otrogen och det var längesen jag drömde det, men de va en period då jag hade en knut i magen varje gång han gick ut och varje kväll jag drömde det. Jag bara släppte det

2014-06-14
batgirl
batgirl

Haha😊 det var lite kul faktiskt! Men jag är egentligen inte svartsjuk, och skulle aldrig göra en sån sak själv😋 jag har bara någon oro i kroppen!

2014-06-13
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 3 år och 10 månader

Jag är helt medveten om att han kan vara otrogen även fast han säger att han aldrig skulle vara det. Och att jag inte kan kontrollera om honom så att han inte skulle vara det. Visst är det väl så, händer det så händer det! Och det får man ta itu med då. Och dålig självkänsla har väl många som inte är tillfreds med hur de ser ut, och känslan av att inte längre duga åt sin partner. Det är jag inte ensamen om.

2014-06-13
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 3 år och 10 månader

Vi har haft vårat förflutna, när det varit alkohol inblandat, och det hänger nog kvar en del känslor från det! Om han skulle vara otrogen så är det han som har att förlora på det! Jag är stark, och jag är väldigt självständig, levde själv i många år innan jag träffade sambon. Så jag är inte rädd för att bli själv. Jag är egentligen inte rädd/ orolig för att han ska vara otrogen egentligen. Det handlar helt om min egen självkänsla! Kanske är som ni säger att nån typ av samtal skulle hjälpa mig. Jag ska säga att min sambo är av den typen som inte visar några som Hellst känslor. Ingen i hans familj är sånna.

2014-06-13
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 3 år och 10 månader

jag tror att drömmar bearbetar sånt man inte hunnit med ordentligt under dagen.. alltså bekymrar du dej för otroheten å därmed drömmer du åxå om det...
Du kan själv gå in å skapa i dina drömmar och försök då att i drömmen ändra din känsla av maktlöshet för jag antar det är vad du känner när han e otrogen till att du faktiskt ber honom dra, att du e stark å kalara dej själv, att du om han nu väljer att vara otrogen går vidare med ditt liv å han får stå där med sin förlust.
kan man bearbeta sitt tänkande i drömmen så tror jag att det även kommer kännas bättee dagtid. å jag tycker personligen det är lättare att styra känslorna i drömmar än i vaket tillstånd.
låter kanske flummigt men det funkar faktiskt :-)

2014-06-13
osisen
osisen

Jag tror ju att du på nåt sätt måste lära dej att hantera det faktum att du inte kan kontrollera din partner.
Det spelar ingen roll hur mycket han lovar å svär att han inte ska va otrogen för du vet innerst inne att han fortfarande skulle kunna vara det. Det hela handlar om dåligt självförtroende som du själv måste jobba på.
Som catpuss skriver så kan säkert samtalsterapi vara en idé för att få bukt på känslorna.
Jag har aldrig känt svartsjuka på sättet du beskriver trots att jag inte har världens bsäta självförtroende.
men jag har alltid varit till freds med tanken på att jag inte kan kontrollera någon mer än mej själv. Om min man vill vara otrogen så finns det liksom inget som stoppar honom men jag känner att jag förlorar så mycket mer på att gå runt å oroa mej för något som kanske aldrig händer eller som händer.. hur som helst kan jag inte kontrollera det.. en omöjlighet helt enkelt så sker det får jag ta det då. tills dess e allt frid å fröjd å jag tänker njuta av tiden vi har och inte oroa mej för sånt som kanske händer längre fram.
Skulle han va otrogen skulle vi inte ha nåt kvar så det skulle bli vårat slut men som sagt inget jag går å oroar mej för.
m

2014-06-13
osisen
osisen

Sandrazg - det låter ju väldigt bra😊 ja jag vet själv att jag har en väldigt dålig självkänsla just nu, pga alla mammakilon som hänger kvar. Känns som att jag inte är tillräckligt fin för sambon, men det handlar om min självkänsla och att jag inte mår bra över hur jag ser ut. Det är jag medveten om, så jag har en del att jobba på. En kurator, psykolog skulle nog tyvärr inte hjälpa mig så mycket! Men jag förstår inte varför jag drömmer såhär, när jag aldrig gjort det förut.

2014-06-13
Aurora3981
Aurora3981
Barn på 3 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...