App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Läggtider

Hej! Vad gör man om ens man inte respekterar läggtider som man har för sitt barn? Vårt barn är 15 mån och lägger sig vid 18.30-19.00 och jag vill ha det så eftersom det ändå är jag som tar allt ansvar och lägger honom och går upp med honom på morgonen. Nu är kl snart 8 och han har fortfarande inte kommit hem från sin familjs hem. Jag fattar om det är något speciellt men en sån här vanlig dag är inte ok känner jag. Har försökt prata med honom men han lyssnar ju inte! Så jävla less på skiten.

2014-06-12
Amola82
Amola82
Barn på 3 år och 2 månader

Wow härliga stavfel i mitt inlägg pga mobilen😂

2014-06-13
Josefine S
Josefine S

Jag är inte så hård på tiderna. Är ju mammaledig nu sp det kanske ändras bör jag börjar jobba igen... Men min lilla somnar mellan 21-21:30 o vaknar mellan 8-9 varje dag. Skulle aldrig kunna lägga henne kl 18:30, hon skulle ju aldrig träffa sin pappa då ju... Detta funkar för oss just bu iaf. Vissa dagar lägger hon sig senare, beror på lite vad vi gör... Nu är hon så duktig o säger sova sova mamma, när hon blir trött😃 Är 13 månader

2014-06-13
Josefine S
Josefine S

Problemet är att när vi har lagt son senare så har han sovit sämre under natten (vaknar 3-4ggr) och är ledsen och då är det ju jag som går upp och tröstar och ger nappen, vilket ger sämre nattsömn för mig. Och sonen är segare på morgonen vilket förstör rutinen resten av dagen. Jag vet att man kan släppa på rutinerna ibland om man ska iväg på något men det här händer flera ggr i veckan och jag får ringa och tjata på att han han ska komma hem. När jag tar upp det med honom så säger han att han ska försöka tänka på det men sen är det samma sak nästa gång. Grejen är ju att jag tycker om att natta sonen och vara uppe med honom på morgonen och maken gillar ju det för han slipper ju ansvaret då men då kan man väl kräva att man får göra det på sitt sätt eller?

2014-06-12
Amola82
Amola82

har ni ett gemensamt barn eller är det ditt barn?

Är barnet bara ditt så gäller ju bara dina regler och då kanske barnet inte ens ska åka iväg med honom.
Har ni gemensamt barn så borde ni ta lika mkt ansvar och diskutera igenom era idéer med varandra. tex testa hans tider ibland eller någon/några veckor och sedan utvärdera hur det gick. Var sömnen bättre/sämre eller oförändrad?

Och varför sköter du allt? Obegripligt om ni inte separerat...

2014-06-12
solskensmamman
solskensmamman

fast det e kanske läge för honom å börja natta åxå då... å ta mornar iaf på helgen.. å så kan ju kanske han åxå få ta lite initiativ vad gäller läggtiderna..
man får ju prata om det å det e klart att det kanske e svårt å förstå varför om man inte får känna på varför.. :-)

2014-06-12
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...