App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ska man eller ska man inte?

Tror jag är gravid eller så inbildar jag mig bara jag vet inte.. Känns ganska surt o köpa gravtest för 100/120 och sen så visar det negativt.. Grejen är att vi hade oskyddat några gånger för 2 veckor sen ungefär, och jag tänkte boka en tid hos bm men känns ändå som ag borde vänts lite till, ifall jag skulle va det så hormonerna visar i urinet.. Så det inte är för tidigt och det även visar neg där fast än jag kanske är det.. Och att vänts några veckor till känns som att jag kommer bli galen haha, jag röker även och dricker ganska my let energi drycker.. Så vad ska man göra egentligen vad tycker ni?? Hur lång tid tar det innan det visar i urinet??

2014-06-04
batgirl
batgirl
Barn på 3 år och 10 månader

Ah, läste lite för snabbt. Men energidrycker brukar ju innehålla stora mängder koffein, vilket inte heller är bra för fostret...

2014-06-05
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 14

Vart köper du dina gravtester om de e så fasligt dyra?

2014-06-05
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 1 år och 11 månader

Ja alkohol dricker jag inte men det är nog rökningen som skulle störa, får se får vänta lite till sen testa mig

2014-06-05
batgirl
batgirl

Det här med att fostret inte påverkas av mammans alkoholintag de första tolv veckorna är något av en myt, man vet ej exakt hur det påverkas men att det kan påverkas är fullt möjligt. Det är under de första tolv veckorna som alla organ bildas, en mycket kritisk tid i utvecklingen, och så fort navelsträngen bildats, runt v 6-7 tror jag, delar mamman och fostret blod. Så om du misstänker att du är gravid, sluta dricka alkohol. Rökning påverkar också negativt och ökar risken för missfall, så försök sluta med det också (ger ju även cancer till dig själv med). Lycka till!

2014-06-05
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 14

Med min första så testade jag mig 4 dagar innan beräknad mens och då visade det ett plus..

2014-06-04
batgirl
batgirl

Ja saken är ju att jag haft en stav i 6 mån som jag tog bort den 8 maj, så det knepiga är ju att jag vet inte när min beräknas mens är ägglossning osv som man brukar veta vanligtvis :/ om du förstår vad jag menar.. Du det där visste jag inte haha, helt ny intressant fakta för mig!

2014-06-04
batgirl
batgirl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...