App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Uv-tält

Har tittar lite på uv-tält till min lilla tjej, hon blir snart 2månader. Min fråga är; har ni provat uv-tält? Nöjd? Behövs det till min lilla tjej nu när hon fortfarande är så liten?

2014-06-04
Ellebring
Ellebring
Barn på 1 år och 7 månader

Funderar lite på samma sak! Självklart en skuggig plats är alltid bäst men jag skulle vilja ha min bebis brevid mig, behöver inte va i solen, men om han ligger i vagnen å jag på backen e han långt bort! Tänkte att man kan ha tältet i skuggan för att vara extra säker på att inga solstrålar når honom! Sen får man väl hålla kolla på om det blir för varmt eller för kallt!

2014-07-06
Malaina
Malaina

Sen kan man ju faktiskt använda tältet i skuggan med. Det kommer jag att göra, när man sitter ute. Inte alltid kul att ligga i vagnen inte

2014-06-05
Hanfra
Hanfra
Bebis på 17 månader

Men nu är det som så, att solen kan man inte styra och absolut inte vissa platser. Var på Gotland i somras, på en strand på Fårö. Där fanns inte ett enda träd, alltså ingen skugga på hela stranden. Och ja, där såg man många av dessa tält för att skydda de små samt även vuxna. Så ja, ibland kan man inte skydda sig från solen och inte vagnen eller sitt barn och då är soltält väldigt praktiskt och skyddande :)!

2014-06-05
Hanfra
Hanfra
Bebis på 17 månader

Mitt ser ut som ett vindskydd ena sida helt öppen det var svalare än i skuggan tyckte vi...

2014-06-05
Idussen
Idussen

Jag köpte ett i Ullared för 130kr förra sommaren när min son var 3 månader. Så bra köp han låg i vagndelen eller på täcket och sprattlade och vi hade våra grejer där får se päron sonen kan sitta och leka i det i år. Jag rekommenderar det

2014-06-05
Idussen
Idussen

Sök på soltält så får ni se hur det ser ut.. Är nog svalare där i än T.ex på en altan en varm sommardag.

2014-06-04
Hanfra
Hanfra
Bebis på 17 månader

Varit på stranden många gånger, dör har föräldrarna UV tält till sina barn. Ett UV tält ser ut som ett vindskydd och kan faktiskt tänka mig att på stranden så fläktar det mer i tältet än i vagnen.. Särskilt en liggvagn! Jag har ett tält och en tjej på 3 månader. Kommer vi åka till stranden så kommer hon får ligga där i, i sommar.. I nivå som vi sitter och som sagt, inte mer stängt än vad det är i en vagn.. Jag tänker inte precis sitta inne när det är varmt ute och då är det bra att ett sådant tält finns.!

2014-06-04
Hanfra
Hanfra
Bebis på 17 månader

Jag vet att hon inte ska vara i solen, men jag tänkte just att det blir så varmt i vagnen under sommaren nu och att man kanske kan köpa ett uv-tält för att ha stående i skuggan ute på gården så att hon kan sova där.?

2014-06-04
Ellebring
Ellebring
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...