App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

BM besök

Går nu in i v28, sist/enda gången jag var hos bm var inskrivning v13. Hon har teltid, två dagar i veckan en timme på morgon och med våra rutiner och barnlämningar är jag alltid hemifrån dessa timmar.. Har lämnat meddelande och hoppades att hon kunde ringa..men så har hon inte gjort. Hur viktigt är det att gå på kontrollerna egentligen?? Är tredje barnet nu. Visst är jag trött och magen är otroligt mycket mindre än de förra grav. Förvärkarna är för j*vl*ga. Men det hör väl till.. Ska jag ligga på och lämna med. Tills hon återkommer eller kan jag lungt vänta nån vecka till och hoppas på att ha tid och ringa på hennes tel.tid? Hur hade ni gjort? Jag känner ju plutt väldigt tydligt, leker rövare varje dag så det här med att lyssna och hitta hjärtljud är ju inte såå viktigt:)

2014-06-04
ballongvisp
ballongvisp
Barn på 1 år och 6 månader

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2014-06-05
ballongvisp
ballongvisp
Barn på 1 år och 6 månader

Whoho, fick tag på henne idag! Ska dit nästa vecka och sen går hon på semester..suck.. Det blir en vikarie nån vecka sen får jag lik förbaskad pendla 7mil enkel resa till sommarBM.. Jaja ska bli skönt att kolla blodvärden nästa vecka iaf.. Less på att somna överallt. Yr,trött och illamående..och sommaren har knappt börjat.. Hoppas de sista veckorna går fort nu!

2014-06-05
ballongvisp
ballongvisp
Barn på 1 år och 6 månader

Det är tredje barnet, och känner att graviditeten är som den ska, inget som aviker från det normala iaf..så jag har väl inte varit stressad över det här med bm besök. Tror att det t.o.m är frivilligt att gå dit.. Menmen kanske ska ligga på lite och få till en träff till veckan så jag kan kolla lite järnvärden. Dem är jag jätte nyfiken på..

hon är inte särakild aktiv i att kalla mina andra barn på kontroll heller..har behövt att boka tid själv för alla vacciner och 4 5års koll osv.. Lite drygt att behöva tänka på allt sånt själv..en kallelse hade varit bra..

jag bor i en liten by i jämtland. Min bm finns 3,5mil bort. Vill jag byta måste jag åka 8mil åt ena hållet eller 7mil åt andra hållet. Tur att det inte är första barnet, med alla oron och frågor man bar på då.

2014-06-04
ballongvisp
ballongvisp
Barn på 1 år och 6 månader

När jag skrev in mig i v 12 så bokade min bm alla besök tom v 42 ☺

2014-06-04
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

Men vad är det för barnmorska? Tycker att det låter bedrövligt! Är väl bra att kolla järnet, och sockret framförallt. Och sf-kurvan. Jag går till min bm 1 gång i månaden. Och jag är bara i vecka 26. Jag hade bytt bm direkt!

2014-06-04
ankan1984
ankan1984

Dåligt av bm att ej ringa tillbaka iaf 😒

2014-06-04
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

Hon är grymt vimsig och svår att få tag på. Finns bara en.. Närmaste annan, ligger 8mil bort. Och jag saknar körkort,dåliga tåg/buss förbindelser där jag bor..så kan inte byta bm.

kollar blodtryck själv regelbundet hemma då jag är en riktig lågtryckare. Skulle dock vilja kolla järn och urin men det kan jag inte själv.. Får ringa och lämna fler meddelanden och hoppas på att hon ringer upp..vill ju ha nån koll innan hon går på semester.

så länge sprattelfis leker rövare så tänker jag att hjärtat slår. Skulle allt avta så åker jag till akut till stan och kollar upp det..

2014-06-04
ballongvisp
ballongvisp
Barn på 1 år och 6 månader

Jag hade ju Aldrig vågat skippa kontrollerna. Jag tycker det en enorm trygghet att tex få höra hjärtljuden. Allt kan ju hända och om man går på kontrollerna regelbundet så ökar man ju chanserna att rätta till nåt som ev håller på å gå fel. Å dessutom ha koll på sitt blodtryck å urinen. Klart du Måste kunna pricka in En telefontid på så lång tid ?☺

2014-06-04
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...