App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Springa

E väl lite efter men börjat fundera på å testa på om löpning e en träningsform för mig. Men behöver tips, hur ska jag börja, tänka på, underlag. Som sagt tips å råd till en novis inom träning.

2014-06-03
ica_86
ica_86

Haha nä läsning å löpning e nog inte att rekommendera ihop 😜 Tack igen för alla tips!

2014-06-04
ica_86
ica_86

Roligt att du väljer just löpning! Har tränat andra en hel del (väldigt intresserad av träning men ej utbildad). Det råd jag alltid ger till personer är att man ska göra träningen så rolig som möjlig - träning ska bli din livsstil inget som du ger upp efter ett tag. Börja därför träna Max 2 ggr i veckan, just för att få rutin på det, låta kroppen får känna på det. När du har fått rutin på det kan du öka dagarna. Allt för många kör på för hårt redan från start och ger upp efter någon månad! Annat tips är att tänka på din andning: andas in genom näsan ut genom munnen! Spring så lätt som möjligt, inga tunga steg :) spänn magen för bra hållning. Bra komplement efter din löpning är att köra lite utfall och benböj sen situps! I början ska det vara roligt så distans och tid är inte så viktigt just nu. Men en app jag använder är sportrracker! Jag själv har precis kört igång igen efter graviditeten. Har du fler frågor så svarar jag gärna :)

2014-06-04
Martinaj
Martinaj

Sett att många använder sig av typ appar för att hålla koll på distans å tid (och ev kaloriförbränning ) nå tips på nån sån gratis som man kan ha på iPhone? Mest för att hålla koll på hur långt man gått/joggat/sprungit då jag e dålig å bedöma avstånd.

2014-06-04
ica_86
ica_86

Jo ska kolla på skor å topp. Å tack för tipsen båda 2!

2014-06-04
ica_86
ica_86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...