App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lära gå vagn

Är det någon som har använt det? Och hur har ni använt den? Min dotter är 10 månader och jag köpte en till henne för några veckor sen. Just nu går jag bakom henne eftersom hon oftast springer med den och att hon ibland får för sig att hon kan gå själv och släpper helt. Hur länge gick ni bakom innan barnet kunde gå med den helt själv? Man får ju fruktansvärt ont i ryggen att springa runt helt böjd.

2014-06-03
Jeessiicaa89
Jeessiicaa89

Måste kolla om det går att göra så hjulen går trögare, tack för tipsen :)

2014-06-03
Jeessiicaa89
Jeessiicaa89

Mina barn har en läragåvagn som de använt när det börjat bli kul att stå, den yngsta tycker pilatesbollen ät roligare!

2014-06-03
LEka
LEka

minns inte riktigt men minsta gick utan stöd vid nio månader så skulle gissa hon var typ 7-8 månader eller nåt sånt. hade en från ikea å den gick å dämpa snurret på hjulen så det liksom inte gick å få upp sån fart.

2014-06-03
osisen
osisen

Dottern använde gåvagn så fort hon lärt sig stå/ta några steg med stöd! Ställde in så det gick trögt plus att jag la den största/tyngsta boken som passade i (brio-gåvagn) för att den inte skulle välta när hon försökte resa sig själv! När hon ramlade tog oftast blöjan emot!

2014-06-03
janni_vinberg
janni_vinberg

Vi hade den inställd så den gick trögt, sonen fick pyssla med den som han ville och han lärde sig snabbt gå med den. Man fick bara vara med och vända på vagnen när han körde in i en vägg el motsv.

2014-06-03
McLarsson
McLarsson

Jag har fått höra att man ej ska använda gåstol längre

2014-06-03
Kikaki
Kikaki
Gravid i vecka 37

vi har använt gåvagn till sonen och nu till dottern, i början så används den bara ute med skruvarna lite åtdragna, marken funkar som lite farthinder och det gör inte lika ont att ramla på . Sedan successivt släpper man på skruvarna så lär de sig. har funkat bra hittills för oss :)

2014-06-03
KruXet
KruXet

Min kille ställer sig upp i gåstolen tar tag med händerna på bordet och hår på så vis med raka ben . Han sätter sig ner bara när han ska vila. Han är snart 10 månader.

2014-06-03
Atlantis
Atlantis

Hon har en gåstol också, hon fick det när hon var 6 månader och hon är super med den, går springer och står men jag tycker att hon är lite för lång för den, hon sitter väldigt böjt med benen fastän den är på högsta läget. Känns som att hon inte får öva så mycket på balansen i gåstolen

2014-06-03
Jeessiicaa89
Jeessiicaa89

Jag tycker att gåstol är bättre. Lära gå vagn har blivit den första dockvagnen när de själva har klarat av att köra den.

2014-06-03
Atlantis
Atlantis

Det finns ett läge på den som gör att det går jätte trögt att gå med gå vagnen. Det finns det på min dotters men den har vissligen typ 10 år på nacken. Min dotter är 11 månader och hon går själv med sin men jag går bakom henne. Hon går inte utan sin ännu

2014-06-03
swanin
swanin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...