App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

uvi igen :'(:'(:'( Vad är det som händer?

Jag har sen innan förra året aldrig haft uvi. Men sen från ingenstans så fick jag det en dag. Jag drack massor och det gick över. Efter det har jag haft uvi säkert 4 ggr å nu idag börjar det igen. Känner det direkt. Ska åka å köpa juice å citron å köra min kur å hoppas att det går över å jah slipper ringa doktorn på måndag :-( någon som haft lika? Varför börjar det nu nä är man snart e 30 .. e jag gammal ny å får räkna med sån här skit eller????? jävla bajs!

2014-05-31
osisen
osisen

Det är ofta.. Vad de sa till mig iallafall.. Uvi ska man alltid ta på allvar, kan bli mycket av det tyvärr... Ett år hade jag nig sex gånger uvi.. 3 på 1,5 månad. Tredje gången den månaden fick jag som sagt åka in akut och då var de blod i urinet och var tvungen av få starkare medicin då vanligt inte tog.. Så ja. Bakterierna kan bli lugna med stunden av tranbär och sedan kan de bli värre igen.. Men drick mycket för att försöka undvika

2014-05-31
Hanfra
Hanfra
Bebis på 12 månader

men fyra ggr på ett år e det ofta då? :-)
ja vi får se.. känner jag nåt på måndag ringger jag vc å rådfrågar annars väntar jag till nästa gång å ser om det infaller på en dag då vc har öppet.

2014-05-31
osisen
osisen

Jag tror också att du bör uppsöka läkare. Man kan ha uvi helt symptomfritt, men ändå ha bakterier i blåsan. Om det får vara sålänge, ökar risken att bakterier tar sig upp till njurbäckenet. Då kan manbli allvarligt sjuk. Så om besvären återkommer så som du beskriver, behöver du förmodligen antibiotika.

2014-05-31
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

Kan vara så att det går över att tranbärsjuice osv. För stunden bara.. Haft så med och tillslut fick jag åka in akut pga så ont.. Bättre att gå till läkaren direkt så brukar det försvinna och inte komma tillbaka :)

2014-05-31
Hanfra
Hanfra
Bebis på 12 månader

kan tyvärr inte härleda det till sex ;-)
vi har inte haft sex närmaste dagarna å defitnivt inte mer än vanligt.. vi e inne i en torrperiod :-)
men ja kissar alltid efteråt å duschar..
jag har köpt hem tranbärsjuice å pressad citron som jag blandar till apsur drink surt ska göra det ogästvänligt har jag hört å tranbär e ju en gammal myt som har funkat för mej än så länge iaf..
jag har blivit bra omgående när jag kört med min kur.. eller ja iaf inom ett dygn så har det blivit mycket bättre.. så jag hoppas på det den här ggn åxå.

2014-05-31
osisen
osisen

Kan det kanske va så att du å mannen rullat runt lite extra mycket i sänghalmen? Det skulle kanske kunna va en bidragande faktor då, men de e bara en gissning, kan säkert finnas flera anledningar som jag inte vet om. Har själv haft perioder då jag varit extra känslig å lätt fått uvi, så efter att jag å sambon haft mys så måste jag va noga med att tvätta av mig ordentligt å se till att kissa å dricka mycket vatten efteråt å inte råka somna eller ligga kvar å gosa för länge efteråt.

2014-05-31
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Testa tranbär. Både juice och torkade tex i fil. Kan hjälpa. Håller tummarna för att det släpper snart!

2014-05-31
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...