App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Övernaturliga händelser?

Någon som vart med om något oförklarligt? Jag tänkte berätta mina upplevelser, men jag vill inte bli dumförklarad, för detta är känsligt för mig.. Första natten i vi sov i huset vaknade jag utav att jag kände mig strypt, kunde inte röra mig, fick panik och försökte skrika.. På morgonen så fick jag ett samtal om att en släkting hade hängt sig ungefär det klockslaget jag vaknade... Och sen började resten, blomman jag fick av min släkting innan han dog var vissen så att jag tänkte kasta den, dagen efter var den full i knopp o blommor.. Man känner sig iakttagen i källaren, och sen vi kom hem ifrån bb har det hänt mer saker, tavlor ramlar och spjälsängen flyttar på sig.. Man ser skuggor... Min sambo har inte trott på sånt här, men nu är han överens med att ta hit ett medium.. Han har känt tillräckligt säger han.. Även 3 andra har känt något här, utan att vi sagt något.. Det är inget elakt, utan känns som att någon vill visa att den är här och ser så att vi mår bra, och jag tror ju att det är min släkting, han var alltid så busig imot mig och var väldigt mån om mig ända sen jag var liten.. Så på Söndag kommer det ett medium hit, som är utbildad utav terry evans.. Vart lite smårädd av att prata med henne i telefon, hon sa saker som hon inte kunde veta igentligen.. Så ska bli skönt att få bukt på detta.. Jag är inte bekväm med dessa händelser, även om det skulle vara min släkting..

2014-05-30
94omamma
94omamma

Ja jag fick ett svar och lite till.. Det är min älskade saknade farmor som är här och busar med oss.. Min sambo blev helt vit i ansiktet (han tror inte på andar eller medium) men han kunde inte hitta nån anledning eller förklaring till hur mediumet kunde få fram alla saker vi har tänk att göra med huset, vad vi har pratat högt om, och vad vi har bråkat om den senare tiden, mediumet sa även att min farmor berättade att vi alltid tappar bort sånt som är viktigt när vi ska någonstans tex bilnycklar (alltid!!) och att hon brukar fnissa åt oss när vi letar.. Hon sa även att vi brukar fråga varandra om den har flyttat på de och de och att jag har fått höra att jag bara var löjlig (stämmer) och fick höra hur mkt som helst som verkligen stämde, såna saker som mediumet absolut inte kan ta reda på ifrån någon annan än mig och min sambo.... Helt sjukt!!! Och det sjukaste av allt var när vi satt vid köksbordet så säger mediumet 'hon vill att jag ska nämna något om en födelsedag' och då slog det mig DET VAR DEN 1/6, ALLTSÅ MIN FARMORS FÖDELSEDAG!!! Då kom tårarna!! Om min sambo fick gå iväg och samla sig några gånger, jag kan glatt tala om att han har gått över till att TRO på detta och på mig :) och självklart så får min farmor vara kvar i huset, jag saknar henne så otroligt mycket, och hon lovade mediumet att hon inte skulle busa mer (har vart lugnt sen dess) men att hon ändå vill vara kvar för att se till lilleman som är en kavat pöjk (alltså vår son) och så vill hon vara här för att syskonskaran utav 3 (vi är 3st) brukar vara samlade här.. Jag är helt mållös, jag fick 'prata' med min farmor en sista gång, och jag fick reda på så mkt..💕

2014-06-12
94omamma
94omamma

Jag har också känt, hört, luktat och sett andar, både onda och goda, släktingar och främlingar... Drömt sanndrömmar och hoppat fram en minut i tiden, kläckt ur mig saker/varningar som sedan hände 30 sekunder senare...
Jag har svarat på frågor högt, men som jag efteråt fick veta att personen bara tänkte på frågan men aldrig sa det högt...

Jag blev också misstrodd, men när jag kunnat beskriva ett tillfälle som jag såg (min egen pappa som barn som lekte med sin farfar) så fick jag släkten att tro mig... Syrrans man som jag varnade för en stol han satt på, han skrattade åt mig, men andra och sista uppmaningen om att han borde resa på sig och han viftade bort mig... 5 sekunder senare rasade den ihop..
Mina föräldrars bröllopsfoto som varje morgon efter skilsmässan låg vänd nedåt, trots att jag reste den upp... Det fick mig att inse att det var över.

Min sambo har skrattat åt mig i många år, men efter att hans pappa dog och jag beskrivit känslor och dofter så visste han att det var hans far som hälsade på...

Jag blev supersjuk timmarna innan min farfar dog i cancer.... Mamma var på väg att ta mig till akuten.... Men samma klockslag, in på minuten, då farfar dog, försvann all smärta och feber. Svettningarna och ångesten försvann på några sekunder...

Jag föredrar dock att inte känna något! Försöker hålla mig ifrån dessa diskussioner då de verkar trigga igång mottagligheten... Men är för nyfiken för att låta bli att läsa om sånt.

2014-06-11
zmiley
zmiley
Bebis på 13 månader

jag kände direkt när jag gick in i rummet att vi inte var själva.

2014-06-11
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

Förra veckan när jag skulle gå och lägga mig och när jag stängde dörren in till sovrummet så såg jag en skugga vid fotändan på sängen men först trodde jag att det säkert var gardinerna men det var det inte.. Jag försökte "röra" vid skuggan och då kände jag en kall vind på min arm och skuggan försvann.. Jag misstänker att det var min svärfar som kollade till oss men framför allt sitt barnbarn..

2014-06-11
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

Hoppas hon hittar vad som är fel imorgon. önskar er lycka till ❤

2014-05-31
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

När jag var liten drömde jag att min bästa vän skulle flytta långt ifrån mig och jag vaknade upp och var så såå ledsen... Samma dag mötte jag henne på busshållplatsen och hon sa att hon och hennes familj skulle flytta till en annan stad... Det var så konstigt!

2014-05-31
1katarina1
1katarina1

Du är absolut inte ensam om det. Jag har varit med om mycket övernaturligt och även så har jag fått delar av min gammelmorfars själv och minnen. Jag har sett andar, hört dom, känt dom, drömt sånt som sedan hänt och även haft minnen som inte är mina egna.

2014-05-30
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

Ja jag går och pratar högt för mig själv här hemma, men det lugnar sig bara en stund.. Så det ska bli jätteskönt att äntligen få hit ett medium!! O att sambon äntligen har öppnat upp ögonen..

2014-05-30
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...