App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Funderingar

Jag börjar bli mer o mer trött på min kropp då det känns som jag får nya pmsbesvär var och varannan månad eller nåt så man får ju krossade förhoppningar hela tiden. Jag har dock börjat lära mig leva med inställningen att Tant Röd kommer dyka upp som ett brev på posten i vanlig ordning, trots det har jag sjukt svårt att hålla mig borta från testen :P Min kropp har dock betett sig väldigt konstigt senaste veckan, halsbränna från helvetet (brukar aldrig ha), mensvärk (haft det innan mens en gång då jag var sen och då jag tror det slutade med missfall), brösten håller på o döda mig, ömmar som sjuttan i vissa lägen och ibland kan det bara sticka till eller vad man ska säga, utan nån direkt anledning. Hade galna flytningar precis efter ÄL, det bara rann så det kändes som jag hade kissat ner mig men helt färg o luktlösa så ingen aning vad det var, det har dock lugnat ner sig nu pust. Jag känner mig även uppvälld som en spärrballong och ser nästan gravid ut när det är som värst haha. Nu till min största fundering som är lite lätt frustrerande, då jag tycker det känns tidigt då jag har BIM först imon. Sen igår så har jag konstiga stickningar/nyp i äggstockarna och typ träningsvärk/kissignödigkänsla i undre delen av magen men kissar inte så mycket mer än normalt och inget skvättande när jag väl gör det.  Vad är det som händer? Försökt googla men blir bara knäpp av det så frågar här istället. Blev ganska rörigt och svamligr men hoppas iaf ni förstår vad jag menar :)

2014-05-30
Knasfian83
Knasfian83
Barn på 2 år och 5 månader

Inget plus idag heller å när jag torkade mig kom det lite ljuseött blod på pappret, jaha där kom mensen. Men inte kommit mer sen å ingen mensvärk men en sjuk träningsvärk i magen, jag har inte tränat haha. Vad händer??

2014-06-02
Knasfian83
Knasfian83

Fortfarande inget, blir nytt test imon BIM+2

2014-06-01
Knasfian83
Knasfian83

Vi får la helt enkelt se vad som händer :)

2014-05-31
Knasfian83
Knasfian83

BIM idag, fick minus imorse men ännu ingen mens i sikte, drar o har sig i tjejmagen o brösten gör mig knäpp men ingen direkt mensvärk... Hoppet lever.

2014-05-31
Knasfian83
Knasfian83

Skulle in i duschen nu och när jag kollade mig i spegeln tycker jag verkligen att mina vårtgårdar har blivit större...

2014-05-30
Knasfian83
Knasfian83

Kan det va att det finns en liten skrutt där inne asså? Gjorde ett nu i morse men mer negativt än vad det var går liksom inte. Vi ska iväg på fest imon så hade vart gött o veta liksom.. men troligen så vaknar jag väl av en kanonmensvärk imon... vågar inte tro nå annat även om jag gärna vill :P Mitt humör har vart uppåtväggarna senaste dagarna, skällde ut sambon för en skitsak igår o tårarna sprutade... hans enda kommentar va... är du gravid? haha... men ja... minus på stickan börjar bli segt nu :(

2014-05-30
Knasfian83
Knasfian83

Du borde göra ett graviditetstest imorgonbitti :)

2014-05-30
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...