App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Lära gå skor....tips

Hej, jag har tvillingflickor som idag blir 11 månader gamla och i full gång med att lära sig att gå. Då är det dags att köra skor. Vi har tänkt köpa dom lära gå skor från Kavat inför dagis om 3 månader. Dock känns det som att dom behöver skor redan. Problemet är att det blir så dyrt med 2 par, så om vi köper skor nu är jag rädd att dom är för små om några månader. Tänkte köpa något billigare skor nu, och satsa på Kavat innan dagis, men jag vill ju endån köpa bra skor. Skor som dom står stabilt i, inte blir varma osv. Vad finns det för andra skor eller hur har ni gjort? Hur många skor ska man köpa barnen? Stövlar, inneskor och ett par skor. Räcker det eller ska dom ha fler par skor?? Ah dyrt dyrt

2014-05-29
Susan C
Susan C

Sonens första skor e välanvända trots att han bara haft dom i 1 månad, så fort han fick skor så vill han inte annat än va ute å gå i dom. Så det har ju absolut att gör med hur pass använda dom e men vi skulle inte köpa begagnat ändå för att inte riskera att förstöra fötter eller deras egna gåstil. Som sambon sa "om jag inte kan gå i skor som andra använt så tänkte jag inte låta mina barn ha skor som redan e använda heller"

2014-05-29
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Köp inte begagnade, läste att begagnade redan e ingådda å e då anpassade efter andra fötter vilket då kan leda till att nästa barn får fel på fötterna, lär sig att gå på fel sätt eller nåt sånt. Hur som helt så va inte begagnat bra iaf å nya e de bästa då skorna formar sig efter ditt barns fötter å gåstil. Vi köpte skor på rea från crispin, å nu även sandaler från skopunkten. Så länge man ser att barnet kan gå i dom å står stadigt å ger bra stöd så tycker jag inte att det spelar nån roll va de e för märke. Blir ju lite för dyrt att bara köpa kavat å andra dyra märken, för oss iaf.

2014-05-29
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Kolla på Tradera där säljer dom bagagnafe kavat billigt :)

2014-05-29
Idussen
Idussen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...