App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ULLARED

Imorgon bär det av, och listan är lång med alla bebissaker man ska köpa :) har ju vart där flera gånger varje år och gått igenom denna barnavdelning och drömt sig bort till denna dag! Och nu är den äntligen här imorgon :) är det något ni rekommenderar som vart och köpt bebissaker där nere ? :)

2014-05-27
Phiiee
Phiiee

Jag köpte en elektrisk bröstpump, Philippa avent, för halva priset där. Mkt nöjd! Även spjälsäng och skötbord åkte med. Typ samma pris som Ikeas billigaste men mkt finare.

2014-05-30
Cprinter
Cprinter

Om ni ska ha blöjhink så köp refill till den i Ullared där kostar det 50 kr per kasett medans tex babyproffsen tar 130...

2014-05-28
Idussen
Idussen

Har inget att rekommendera, men skulle vara kul om du delade med dig lite av vad du köpte (och kanske ev. priset), skulle vara kul att veta för ska själv åka till ullared i juni och handla bebissaker, så man kan jämföra lite :)

2014-05-28
Sladden
Sladden

vyssanlulltassar/bedrockers är kanon, så kan man vagga bebisen i spjälsängen utan att gå upp (om den står nära er säng). Bra pris där och svåra att hitta beg. iallafall här...

Spjälskydd, bäddset mm till sängen.

Allt med matning: flaskor, flaskborste (köpte en jättebra med strån i slikon), nappar, matningsskedar, haklappar.

Tossor till vintern - kostade 30-40 kr/paret och här finns de runt 150 kr/paret. Köpte några extra att ha.

Torra tvättservetter.

Kolla även sådant som hjulskydd till barnvagn/sulky, regnskydd, leksak till vagnen att hänga i sufletten, solskydd/parasoll till vagn dvs en massa små fiffiga barnvagns/sulkytillbehör som är rätt dyra i vanliga affären. Har även köpt en lös sele att ta på dem i kundvagnen när de är i sitt och klätteråldern... Men sist hade de inte den.

2014-05-28
solskensmamman
solskensmamman

Leksaker och ytterkläder tycker jag är mycket billiga i Ullared.

Vanliga kläder så är kvaliteén väldigt varierad.

2014-05-28
Fideli73
Fideli73

Klädstorlekarna har stämt bra för sonen iaf! :) Sen är inte allt bra, men väldigt mycket. Har nästan bara kläder därifrån och dom är kanonfina!

2014-05-28
jessicamalin
jessicamalin

kläderna tycker jag är av oerhört varierad kvalitet. Oftast till det sämre tyvärr. ytterkläder däremot brukar vara ganska bra men de är ju inte så billiga heller.
Men andra saker har jag varit nöjd med som sängkläder och prylar å leksaker!

2014-05-28
osisen
osisen

Vi fyllde 4 kundvagnar när vi va nere innan bebis skulle komma så finns MASSOR! Inget speciellt jag rekommenderar, finns ju allt från kläder till vagnar, flaskor, sängar osv osv. Finns verkligen allt! :) Ha en fin dag, jag är sjukt avis!

2014-05-28
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...