App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Yrsel och extrem trötthet

Är i 24 och är extremt trött emellanåt, klarar inte av att vara vaken en hel dag. Är även väldigt yt emellanåt! Kan t ex inte gå / stå för länge. Kan även bli yr då jag ligger still. Pratade med min BM förra veckan och hon tror det beror på lågt blodtryck. Det enda att göra är ev sjukskrivning. Någon som varit i samma situation??

2014-05-25
ewat79
ewat79

Tack för svaren. De har kollat hb, det är ok och äter dessutom dubbel dos med järntabletter då jag i princip har konstant huvudvärk. Fått en läkartid i veckan så vi får se vad som händer. Tack för era tips och att jag fått ta del av era erfarenheter.

2014-05-26
ewat79
ewat79

Jag hade så under min första graviditet. Fick extrem yrsel och svimmande nästan vid två tillfällen på väg till jobbet. Ingen som sa något om sjukskrivning. Fick bara höra samma om att äta och dricka ordentligt - vilket jag redan gjorde. Däremot var mitt järnvärde riktigt lågt hela graviditeten, trots järntabletter. Tar du järntillskott? Har de kollat upp ditt värde?

2014-05-25
ChildofJune
ChildofJune

Yr har jag inte varit direkt. Men extremt trött. Hade också svårt att hålla mig vaken. Fast min trötthet blev.ännu värre from v 35, e i v 38 nu. Somnar när jag leker med dottern, på golvet eller varsomhelst. Å Måste sova minst en gång mitt på dagen. 😞

2014-05-25
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

Båda mina senaste grav har jag har så där. Drick en massa vatten för att bygga upp blodtrycket lite,sitt ofta, res dig sakta. Och ha alltid druvsocker i närheten. Väntar min tredje nu och har lågt blodtryck men är glad att slippa yrseln denna gång (peppar peppar).

har inte sjukskrivit mig, dragit ner på tempot och forsatt och jobbat. Drygt att gå hemma tidigt när många månaders förälderledighet väntar.

2014-05-25
ballongvisp
ballongvisp
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...