App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Betalbar amningsbh

Första barnet ammades aldrig, var pumpkossa i nästan 4månader. Andra barnet köpte jag amningstopp ,stretch, på apoteket och hittade en bh jag fick plats i med lite möda. Slet med otroliga ryggsmärtor i månader. Tänkte att de va sista barnet och ville inte investera i en dyr bh för några månader.. Nu väntar jag definitivt sista barnet, och vill skona ryggen under amningen och ha en bra bh men hittar ingen jag tycker är värt att lägga pengar på! Har idag 75F-G men när mjölken rinner till kommer jag upp i H-I kupa. Och dessa bh-n är ju tokdyra! Kanske jag som är snål men 600-1000kr för en bh tycker jag är vansinne. Har ni tips? T.o.m på tradera ligger de ute för över 500spänn..

2014-05-22
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 15 månader

Jag fick jättebröst förra gången. La pengar på en regäl bh med bra stöd och kraftiga band, och det va helt klart värt varenda krona. Va stump tyg på undersidan av kupan som gav ett fantastiskt stöd och underlättade belastningen för ryggen. Så tycker definitivt att du ska lägga dom pengarna, kommer du ha igen i längden. Är aldrig roligt med ryggont.

2014-06-06
Eyja
Eyja

Finns jättebram amnings bh på Change. Betalade 600 kr o fick ett par matchande trosor till. Change är bra för då får man hjälp av kunnig personal att hitta rätt storlek o de har stora storlekar. Har nu när jag ammar 85 H.

2014-05-23
Douhan
Douhan

Jag har genie bra varvat med bygelBH normaltsätt. Normal storlek för mig är just 75G och har nu med råge växt ut ur dem jag har..bäbisen är inte ute än så mjölkökningen väntas fortfarande..

2014-05-22
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 15 månader

Jag använde nästan bara sådana komfort-behåar under amningen, typ genie bra, eller Ah-bra. Skönaste som finns! Jag hade stl 75 F under amningen, tror du säkert kan få plats med ännu större bröst i dem, är väldigt stretchiga men ger ändå stöd. Finns billiga på tradera :)

2014-05-22
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 36
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...