App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bad

Hur ofta badar alt. duschar ni era barn? Jag har en dotter som snart är 8 månader och jag får inte till baden. Max 1 gång per vecka och känner mig jättedålig för det. Läser om barn som barn som badar varje dag. Ibland kan jag tom glömma det, likadant med mig själv, kan glömma att jag ska duscha oxå. Innan var jag inte sån, gick max tre dagar mellan varje gång, innan hon kom. Tycker inte hon är smutsig heller. Hur gör ni? För att kanske inte glömma och för att få tiden att räcka till både deras och din egen dusch?

2014-05-19
Mintpuss
Mintpuss

min 3 mån har badat kanske typ max 5 gånger o duschat 1, min lätt hysteriska bvc sköterska tyckte att vi skulle bada bebisen minst 2ggr/veckan… tyckte det lät överdrivet å håller med min moster "när de är så där små (under året) så behöver man bara damma av dem ibland" ;)

2014-05-22
Jiingi
Jiingi
Barn på 2 år och 2 månader

Vår son på 17 månader badade varannan dag, men han har känslig hud å har fått mycket utslag senaste veckorna (utslagen kommer å går på honom), så nu bestämde vi att vi att vi ska minska ner på badandet då det egentligen inte r nödvändigt för en så liten att bada så ofta. Han tycker om att bada väldigt mycket å de e gosigt å mysigt att läsa sig i sängen nybadad men vi tror att hans hud mår bättre av att bada mindre så då får de bli så. Men om de kladdas mycket med maten eller om han e väldigt smutsig så att det till å med luktar svett eller smuts så kommer vi att bada honom oftare, men var 3:e dag ska vi köra på från å med nu. Han får bada i lite babyolja, sen tvålas det in på dom områden som brukar bli smutsiga, håret tvättas med babyshampoo å ibland när han vill de får han bada i bubblor/skumbad (han brukar ropa förtjust "buubbor" när man frågar om han vill bada, då får han bada i sina bubblor =D)

2014-05-20
stiina123
stiina123
Barn på 3 år och 1 månader

Oj! Min Dotter är snart sex månader hon har badat fyra gånger o duschat av sig tre... var säkert två veckor sedan sist.

2014-05-19
smalins
smalins

Min 1-åring badar 1-2 ggr vecka, han har lite eksemtendenser så det räcker gott! Jag tvättar ju ändå snoppen och rumpan flera ggr om dagen vid blöjbytena :) händerna tvättar vi morgon och kväll i samband med tandborstningen, samt efter behov såklart :)

2014-05-19
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 37

Jag badar mina tre barn i princip varje dag. finns undantag såklart, om man varit ute sent osv. Mina är 4,5 år, 2,5 år och 7 månader. Barnen kladdar så mycket och mina äldsta går på dagis så det behövs. Min 7 månaders sover bättre efter ett bad. Badar dem i lite babyolja och baby schampoo. Mina äldsta får vanligt schmpoo o balsam i håret då de har lockigt hår.

2014-05-19
SandyMarie
SandyMarie

Tack för svaren :-) vad har ni i vattnet då? Eller vad tvättar ni med? Jag har fortfarande bara lite babyolja i vattnet och babyschampo till håret.

2014-05-19
Mintpuss
Mintpuss

Vi badar nästan varje dag min dotter är 3, och hon svettas mycket och är en riktig kladdemaja så det behövs:)

2014-05-19
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år

Min 3 åring bada nu 2 ggr/vecka men snabbtvätts i gumpen morgon och kväll. Lillbebisen (1 månad) tvättas i vasken vag dag (tvättar gumpen och hals/nacke)

2014-05-19
Mette81
Mette81

Duschar min 10 månaders vid behov. Med andra ord, nästan varje dag. Går snabbt och smidigt om vi sätter oss på golvet i duschen båda två. Badar i balja gör vi lite då och då mest för att det är roligt med bubblor och badleksaker.

2014-05-19
Josephineback
Josephineback

Vår son blir 10mån i helgen och badat varje dag sen han var 1,5v ca. Han sover bättre och älskar vattnet. Nu har vi börjat trappa ned det lite då det inte alltid känns nödvändigt.

2014-05-19
loveisjustyou
loveisjustyou

Min dotter har badat 1 gång i veckan sen hon var bebis.. Hon blir 3 i juni.. Ja hon badar vid behov åxå så klart!

2014-05-19
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Jag badar också 1 gång per v hon är 7 mån och jag känner mig också jätte dålig för det, dels för att jag hör hur ofta andra badar sina barn och dels för att tjejen älskar att bada, men hon blir inte så skitig så jag vet knte varför det inte blir att hon badad oftare :/

2014-05-19
batgirl
batgirl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...