App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vägrar napp

Behöver tips och råd om att ge min lilla tjej napp. Hon är 1månad och väldigt snuttig, har försökt med napp och hon spottar bara ut den, det går lättare med fingret. Har någon nått tips om hur jag ska vänja henne vid nappen?

2014-05-19
Ellebring
Ellebring
Bebis på 14 månader

Köper min sons nappar på Ica eller annan mataffär. Esska retro köper jag mest, billiga mjuka och i trepack :)

2014-05-19
Kallunkan
Kallunkan

Testa att knacka lite på nappen när du stoppar in den. Var ett råd som jag fick till min 2månaders som vägrat napp och när jag knackar på nappen nu så tar han den vid flera tillfällen. Är ngt med vibrationerns tydligen.

2014-05-19
Therese_Larvald
Therese_Larvald

Min son tog ingen napp när han var så liten. Helt plötsligt när han var 3,5 månad testade vi att stoppa in en napp eftersom han då sög hela tiden på sina fingrar. Och vips så sög han på den som om han aldrig gjort något annat. Han tar dock bara Mam nappar. Så det där med napp är så olika från bebis till bebis. Testa lite då och då, tillslut kanske det går :)

2014-05-19
Sandralil
Sandralil
Gravid i vecka 6

Min som vägrar napp men har istället haft en liten mjukis kanin å snuttat på eller sina händer

2014-05-19
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 3 år och 4 månader

Jag köpte många olika min lilla tjej bara vägrade dom. En dag när hon var ungefär 5 mån, testade jag bara att ge henne den.. Och vips!!!!! Hon tog den!! Så du kan Testa lite längre fram också :)

2014-05-19
batgirl
batgirl

Min son vägrade napp helt och hållet. Han var väldigt snuttig och väldigt mammig. Provade alla nappar olika former men inget funkade. Träffade en kompis med samma problem hon hade köpt en nappflaska med rund pip på som hennes son tog istället. Så köpte en nappflaska jag med och det funkade utmärkt. Nu ligget han och snuttar med den då och då istället för napp :).

2014-05-19
Tessan92
Tessan92

Vart köper man dem?

2014-05-19
Ellebring
Ellebring
Bebis på 14 månader

Testa en annan sort? Min ville inte ha de hårda silikon napparna , de där små utan ville ha Esskas latexnappar! Då gick det jättebra. De är mjuka och lite annan form på :)

2014-05-19
Kallunkan
Kallunkan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...