App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bristningar

Hej! Jag är gravid just nu i v 36+0 och har varit supernöjd för att hasluppit få några bristningar. Bristningar som jag vet uppkommer för att Huden inte "hinner" växa med då man är gravid, går upp mycket i vikt eller av hormoner, och att dom alltid är röda då dom är "färska" . Det vet man ju även själv då man fått några förut uppe på insidan av låren i puperteten ex.. För 2 dagar sen tittade jag mig i spegeln och märkte att jag visst fått bristningar, 2st på magen lite snett under naveln, men dom är inte röda, dom är VITA!? Typ som "gamla" bristningar fast dom är nya?! Hur fan kan man få bristningar och att dom hoppar över det röda stadiet ?! Någon som varit med om liknande? :O:O

2014-05-18
Fjanthalie
Fjanthalie
Bebis på 2 månader

Okej vad knäppt! Har aldrig någonsin hört talas om att bristningar kan vara vita från början. Tack för svar och ska läsa länken du kopierade in :):)

Det hade inte något om att bli av med dom att göra, var mest nyfiken över vad det berodde på och ifall andra också fått vita :) som sagt så har jag aldrig hört talas om att det finns vita bristningar :)

2014-05-20
Fjanthalie
Fjanthalie

Första grav. Fick jag bristningar över exakt hela brösten, halva rumpan ner till knähålan. Alla har varit vita från början.

andra grav fick jag 4mindre bristningar över magen.

hoppas att det inte blir några fler denna grav..

jag är nästan helt täckt i ränder och har aldrig fått en röd..:)

2014-05-18
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 10 månader

Hej rjellis!
Jo det syns ju inte lika mycket som röda men hur blir det så att dom är vita från början? Det är ju jätte konstigt :P har försökt googla men verkar inte vara vanligt, hittar bara info om "gamla" bristningar :(

2014-05-18
Fjanthalie
Fjanthalie
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...