App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Onykter svärfar

Börjar bli riktigt less på min svärfars beteende. Han har i stort sett druckit från och till hela sambons liv. Men sen han blev av med körkortet så säger han att han vill ordna upp sitt liv och få tillbaka det. Sen gick svärmor bort för snart 3 år sedan och då har det gått upp och ner igen. Jag skiter fullständigt i att han dricker när han är själv men när han kommer när hans barnbarn fyller år och är full så blir jag förbannad och ledsen på hans beteende, märks ju på barnen ( 3 år och 6 år) att dom tycker han är konstig och obehaglig. Har själv precis fått barn hon är 4 månader och hon blev helt hysteriskt ledsen idag så fort vi kom på 6 åringens kalas har aldrig varit problem innan där när svärfar varit nykter. Är jag för hård om jag vägrar honom umgänge med vår dotter när han är onykter? Ursäkta rörigt inlägg

2014-05-17
duffy_eme
duffy_eme

För mig är det självklart att man inte får träffa mina barn när man är full man får inte röka hemma hos oss heller. Ert hem era regler. Han har ett val, han får träffa sina barnbarn hur mycket han vill, bara han är nykter! Ställ krav! Ja det är en sjukdom men den får inte gå ut över andra. Ni har rätt att sätta gränser!

2014-05-18
emcb
emcb

Rjellis jag har aldrig sagt att han inte ska få träffa dottern skrev bara att när han är onykter får han inte det. Och hjälp har vi erbjudit honom men så länge han inte själv erkänner att han har ett problem så hjälper inget vi säger elr gör. Att jag och sambon skulle få en sämre relation tvivlar jag på då han känner likadant som jag att han ska inte vistas med vårt barn när han har druckit. Skulle dessutom aldrig be sambon välja mellan sin dotter och sin pappa vill han träffa sin pappa får han det men kommer han hit onykter elr är det när vi ska nånstans så räcker de ju att jag går ifrån med dottern.

2014-05-18
duffy_eme
duffy_eme

Din sambos pappa eller inte spelar ingen roll i de läget, barnen kommer först... Punkt slut! Din svärfar får ett val, träffa barnbarn när han e nykter eller supa å va utan att träffa barnbarn. Han får ett val å väljer han att supa e de hans problem å hans val. Min farfar var och är alkis, regeln under vår uppväxt var att om han skulle träffa oss va de nyktert tillstånd som gällde. Spelar ingen roll om personer kan bete sig utan att fysiskt skada andra, små barn blir oftast rädda för onyktra personer å bara de räcker som anledning till att hålla onyktra personer från barn. Så jag tycker att du själv klart kan neka din svärfar, eller vem som helst egentligen, från att träffa ditt barn så länge dom e påverkade av alkohol.

2014-05-18
stiina123
stiina123
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...