App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Onödig kommentar

Vet att jag nog e löjlig men behöver få ur mig. Va in på fb å såg då att 2 st kommenterat några bilder jag lagt upp på dottern då vi va ut hör förut på tidiga kvällen. 1 va svärmor som mest skrev hur fin dottern e :) men det e den andra jag liksom dumt nog hängt upp mig på å ärligt vet ej hur jag ska göra med. På bilderna ha dottern napp, hon ha en period nu då hon e extra klängig å lite extra känslig å vi upplever att nappen då e en trygghet men hon har den ändå begränsat. Hon är 19 månader. Kommentaren lyder, när ska hon sluta ha napp då hon ha kul å leker? Och den kommer från frun åt min sambos kusin, ingen vi direkt umgås med mer än att vi e vän med dom på fb å hälsar då vi ses på stan, kusinen å min sambo umgicks en del som små men väldigt sporadiskt nu eller inte umgås mer byter några ord då dom ses. Iaf detta gör att jag å även sambon känner att kommentaren va rätt onödig då hon drar slutsatsen att vi alltid låter dottern ha napp dygnet runt å i hennes värld e det fel. Men hon känner inte oss å gör ett antagande känner jag utifrån några bilder på fb (å ja några ha dottern napp i mun men desto fler utan så jag förstår ej vart hon får det ifrån). Borde inte bry mig jag vet men när folk som inte känner en nå väl gör såna uttalande utifrån några lösryckta tillfällen tar jag illa vid mig. Hur bemöter man det? Vill ju inte stötta mig med släkten på sambons fars sida. Ville mest få ur mig det. Sorry det långa gnäll inlägget.

2014-05-15
ica_86
ica_86

Mår illa av såna kommentarer, varför bryr hon sig? Du har ingen skyldighet att förklara för henne varför ditt barn har napp. Ni gör som ni själva vill och slå ifrån dig dåliga kommentarer! Min son är 18 mån och han ÄLSKAR nappen. Han har den ofta i munnen och det får han ha, alltid haft ett stort sugbehov. Jag hade antingen tagit bort hennes kommentar helt eller skrivit att hon helt enkelt inte har med det att göra.

2014-05-15
jessicamalin
jessicamalin

Nja pedagogiskt vet jag ej, vet ej hur jag bemöter henne då jag inte känner henne men min uppfattning fram till nu ha varit att hon e rätt trevlig än om lite viktig i sitt sätt men inget som stör. Äh få som sagt låta det va å om jag nån gång mot förmodan kommer i samtal med henne om det då förklara hur jag känner. Men bara så onödigt av henne.

2014-05-15
ica_86
ica_86

Haha bra sagt :) Jo jag e oxå smått allergisk iaf mot denna typ av sätt att lägga sig i. Värst e väl att hon fick mig å gå igenom mina bilder för att se om dottern verkligen ha napp så ofta som hon verkar antyda, än om detta inte visar ens en bråkdel av vad vi gör å hur dotterns dagar ser ut. Nä usch vilken humör förstörare.

2014-05-15
ica_86
ica_86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...