App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Resa med 1 åring, tips till flyget.

Hej gänget. På fredag bär det av till Mallorca. Det blir första utlandsresan för lillan. Är det ngt jag behöver tänka på vad gäller flyget? Får jag ta med mig termos in på planet, om inte funkar sånna där välling i tetra pack? Kex och sånt får man väl ta in?

2014-05-14
Josefine S
Josefine S

Vi hade färdigblandad välling i tetrapack på både dit och hemresan. När de startar och landar gav vi lillen det för att han skulle svälja mycket så han inte fick så ont i öronen. Funkade perfekt inget gråt för det annars var han väldigt rastlös så ha massa kul med er. Ett tips är att ni ber om mat i omgångar så en äter och den andra håller barnet och sen tvärt om.

2014-05-14
malinskamailn
malinskamailn

Vi fick vatten på planet när vi åkte så vi kunde blanda välling till sonen. Sen hade vi typ lite rån och sånt. Han var precis ett år. Sen fick han smaka av vår mat med. Allt gick över förväntan och han både sov och satt still :)

2014-05-14
Superhallon
Superhallon

Man får ta med det som barnet ska äta/dricka på flyget. Termos behöver du inte. Be flygvärdinnorna om kokt vatten så blandar du det med flaskvatten till lagom temperatur. Vi ska själva flyga på fredag. Minstingen är 8 månader. Ta med lite roliga leksaker, kex m.m. De får en liten påse med smått och gott på flyget. Ha en superhärlig resa!

2014-05-14
saranelson
saranelson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...