App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Firar ni namnsdagar?

Jag har namnsdag idag.. Jag är van vid att få en liten present (bara nått litet, nån chokladask typ) utav mina föräldrar, och jag brukar ge något litet till de närmsta på namnsdagen (tilltalsnamn).. Min sambo är uppväxt med samma sak, så vi kommer att 'fira' vår sons namnsdag på ungefär samma sätt, ett litet grattis med en liten present, bara mest som en kul grej.. Hur gör ni? Firar ni namnsdagar?.. För övrigt så ska jag på överburenhetskontroll nu om en timme, då får jag en tid för igångsättning, om en vecka.. Men hoppas på att han kommer innan dess! Ha en bra dag :)

2014-05-13
94omamma
94omamma

Jag är uppväxt med att man åtminstone säger grattis till den som har namnsdag iaf inom familjen. Sen har jag , mamma och mormor haft en egen liten middag då vi alla tre heter Viola i andra namn och då träffas vi och umgås :)

2014-05-13
Sarathunholm
Sarathunholm

Självklart;) Det som har namnsdag får bestämma middag och får en liten present. Det är jag uppvuxen med oxå;)

2014-05-13
Fideli73
Fideli73

Vi firar ordentligt vid jul och födelsedagar såklart! :) namnsdagar är ju mest en kul grej, och en extra dag att fira, det är ju alltid kul liksom :) vet att vissa firar namnsdag som om det vore födelsedag, tex dom som fyller precis vid jul och sånt, (blir ju allt firande på samma gång, o alla får julklappar) så för att barnet ska få en 'egen' dag med presenter så firas namnsdagen ordentligt, de tkr jag är ganska smart.. Min bror och hans tjej kommer att fira deras dotter ordentligt vid namnsdag för hon fyller på juldagen :)

2014-05-13
94omamma
94omamma

Nä vi firade aldrig när jag bodde hemma. Nu kan vi fika något gott på kvällen bara när vi eller sonen har namnsdag men annars inget :) Firar ordentligt på födelsedagar istället :)

2014-05-13
jessicamalin
jessicamalin

Jag heter Linnéa :) o det är ju Linnéa och Linn idag ;).. Min sambo har iaf lovat mig massage (får jag dock nästan varje kväll, men iaf) o sen så får jag säkert nån liten present också, även om det inte är nödvändigt. Men vi ser det som en rolig grej :)

2014-05-13
94omamma
94omamma

Inte firat nå nämnvärt när jag växte upp mer än ett grattis, vilket e kul då det är Christina då alla mina systrar utom en å min mamma å mormor heter det, ett jäkla grattis hit å dit ;) Men nej inget speciellt å sambon å jag ha inte gjort nåt speciellt av det heller, kanske att dottern får välja mat på sin namnsdag när hon blivit lite större. För mig räcker det med alla födelsedagar å jul då vi e 7 syskon på mammas sida å alla yngre än mig. Inte heller rättvist då 2 av mina syskon inte har nån namnsdag i kalendern, brorsans tog dom bort än om vi fortfarande firar honom. TS få man fråga vad du heter? Min ena syster ha oxå namnsdag idag. Grattis iaf :)

2014-05-13
ica_86
ica_86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...