App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

KUB-test och ultraljud

Jag ska till MVC imorgon och på telefonen sa dom att man får göra ett KUB-test och att man kunde läsa om det på 1177s hemsida, dessutom har jag läst folk som skrivet om detta och tycker att det är dåligt och att man blir uppskärmd av att göra detta test? Sedan har jag någon fråga om ultraljud, när gör man de första ultraljudet, får man en ultraljudsbild då? När får man veta sin BF dag? Och i vilken vecka kan man ta reda på kön?

2014-05-12
lina1994
lina1994
Bebis på 9 månader

Finns inget dåligt med kub, fattar inte hur man kan säga det ens? Jag & min sambo va på kub igår, va helt fantastiskt att se det lill* livet❤️. Samtidigt väldigt skönt att veta att chansen är otroligt liten över att det skulle va något fel. Allt va på sin plats & vi kan inte vara annat än Lyckliga!!

2014-05-13
Mysig84
Mysig84

jag kommer göra KUB-testet, jag är en sån som vill att allt ska se bra ut o vill göra alla tester som finns:) tack för att ni delar ned er av era historier!

2014-05-12
lina1994
lina1994
Bebis på 9 månader

Jag bor i Oskarshamn och hon sa i telefonen att jag skulle få göra ett KUB-test

men antar att jag gör det endå även att jag är ung och frisk:)

åååh, kan tänka mig att det kommer bli en lång väntan då!
men smyger nog in ett litet ultraljud i vecka 12 som du gjorde, om det går förstås:)

Ni är så underbara, och är så tacksam för era svar!!

2014-05-12
lina1994
lina1994
Bebis på 9 månader

Jag förstår mig inte på hur folk kan tycka att kub-test är dåligt. Skulle man nu få ett negativt besked så är det väl upp till var och en vad man gör med resultatet? Jag är tacksam att vi gick på kub min första graviditet då det visade sig där att fostret dött, men att kroppen inte stött ut det.. Vad det gäller beräknad förlossning så utgår BM från senaste mensen, men vi fick ett annat efter vi gjort kubben. Och det förlossningsdatumet blev detsamma på rul. Dom mäter fostret för att datera förlossning. Vi gjorde rul i vecka 18, och då såg dom att det blir en kille. Tidigare än så kan man se könet, men det är vid rul dom verkligen ser det. Underbar känsla:)

2014-05-12
ankan1984
ankan1984
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...