App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälp, vad kan det vara??

Min lilla ettåring hade magsjuka i början på veckan, och under magsjukan så åt han välling och drack en massa vatten. Sen han blev frisk i torsdags så har han blivit hängigare och vill inte äta. Varje morgon lyckas vi få i honom antingen gröt eller välling, resten av dags måste man försöka locka i honom något.. Han vägrar äta, kan lyckas med en liten smörgås och ibland yoghurt men helst avstår han. Vatten dricker han fortfarande mycket av, men kissar otroligt lite. Igår fick vi en kissblöja, ingen vanlig tung utan minimalt med kiss.. Detta oroar mig väldigt! Tycker ju att han borde kissa mycket mer med tanke på att han dricker väldigt mycket vatten. Är det någon som vart med om liknande eller som kanske vet vad det kan vara? Ska ringa BVC imorgon och be dom kolla honom.. Ngn snälla!

2014-05-11
Ampan
Ampan

Vänta inte till imorgon och bvc. Bvc är främst för "friska barn", ring sjukvårdsupplysningen eller åk till närmaste kvällsöppna mottagning/sjukhus. Alltid bättre att kolla en gång för mycket än en gång för lite.

2014-05-11
KarinSjo
KarinSjo
Barn på 2 år och 10 månader

har han druckit nycket innan han blev sjuk?
tycker du ska ringa å rådfråga.
det som står i ts är väldigt likt vad som hände en kompis å hennes dotter hade diabetes visade det sig.
men det behöver det ju naturligtvis absolut inte vara men just att symptomen ändå låter ganska allvarliga.

2014-05-11
osisen
osisen

Han verkar inte ha ont och kisset luktar knappt något. Men han är små svullen om magen. Han är hängig hela tiden, kan leka liten stund sen vill han upp i knä och bara ta de lugnt. I normala fall vill han aldrig vara i knä, bara nere på golvet och busa.

2014-05-11
Ampan
Ampan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...