App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Godis, dryck osv vid förlossningen?

Börjar närma sig min BF och skulle vilja veta vad ni haft med er i matväg, vilken dryck och godis ni inte klarat er utan? Tänkte jag snart skulle börja handla lite, för tror knappast jag är sugen på att svänga in på mataffären när vi ska in på förlossningen :)

2014-05-08
lajjsa89
lajjsa89
Barn på 3 år och 2 månader

Kom till förlossningen kl.06 på morgonen. Kunde som många andra skriver inte få i mig ngn mat/Snacks överhuvudtaget. MEN efter att jag fått epiduralen kl.16 lyckades jag få i mig lite lösgodis vi hade med oss. Vilken ändå gav lite energi till själva krystarbetet senare. Tacksam då att jag hade det mIg. Vattenflaskan var också bra att ha på förlossningen och även på BB sen :) Lycka till!

2014-05-10
Annah1985
Annah1985

Jag hade med mig dricka och frukt men när bm såg att jag åt sa hon till att jag bara fick flytande mat. Nyponsoppa
O så om det skulle bli ett snitt o så :/ och då var det inte ens aktuellt med ett snitt! Ta med vad du vill i matväg men säg till bm innan du börjar äta.

2014-05-09
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

Vi hade med lite av varje i snacks väg men det jag stoppade i mig var bara vatten från min vattenflaska och saft från sjukhuset samt dextrosol! Sen beror det ju på hur utdragen förlossningen är såklart.

2014-05-09
Victoriaanna
Victoriaanna
Bebis på 9 månader

Glömde allt sånt under första FL. Kunde inte få nåt, varken mat,soppa eller vatten, kräktes ändå bara upp det. Mackorna efteråt bjöd BB på.

pappan var dock vrålhungrig, han lämnade aldrig min sida..inte ens för att kissa,stackarn.

andra barnet skulle jag fasta, hade kontanter med så pappan kunde köpa mcdonalds. Och nåt i kafeterian.

även kommande FL måste jag vara fastande. Så vi tar nåt lätt till pappan.inget mer..

2014-05-09
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 14 månader

Coca cola, isglass (finns oftast frys man kan låna), Riesen, kexchoklad & vatten😃

2014-05-09
Beckosh
Beckosh

Coca cola och kexchoklad och lite andra chokladsorter! Under fl var man inte sugen.. Men efter!!! Jisses så gott det var :)

2014-05-09
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

jag tog med frukt, drick yoghurt, en snickers och tre mer fast jag orkade inte allt på grund av värken och att jag inte kunde kissa själv utan fick tömmas av. dom gav mig även massa vätska och smörgås på bb men jag klarade inte av att ta det.

2014-05-08
AnnaLinnea12
AnnaLinnea12

Jag fick barn den 3december.. hade med mig Julkola som jag smaskade på under dagarna vi låg kvar!!! Mums... saknade dock något salt...

2014-05-08
smalins
smalins

Under själva förlossningen var jag inte sugen på någonting på 20 timmar. Barnmorskan lyckades tvinga i mig lite nyponsoppa och en dextrosol. När jag låg på bb fick jag en hel Ica påse full med blandat godis av min svägerska vilket var väldigt snällt, Men min aptit var Helt borta. Fick även Tvinga i mig mat de närmsta veckorna.

2014-05-08
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader

Jag handlade en massa, och det var det onödigaste jag gjort. Jag bara spydde, och man är inte sugen på något när man har såna smärtor över huvudtaget

2014-05-08
batgirl
batgirl

De enda jag kan komma ihåg att vi han ta med oss va en stor flaska med cola. Den tog vi med mest för sambons skull för vi hade fått höra att mamman får mat å dryck men sambon får inget på förlossningen. Under förlossningen så fanns det äppeljuice på rummet å de drack jag (hade inte fått dricka juice under graviditeten för de va för mycket socker i de så jag va överlycklig över att äntligen få juice), men när det blev dags för att krysta sa bm till mig att dricka av colan vi hade med oss mellan kryssningarna för jag behövde den extra energi för att orka krysta ut ungen. Bönade å bad om att få juicen istället men hon va bestämd med att colan va de jag behövde för den innehöll mer socker vilket ger mer energi för stunden :-D

2014-05-08
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Jag tyckte saften smakade äckligt under värkarbetet, så det blev bara vatten o i o med det så var Dextrosol kanon för att få lite energi! Vattenflaska hade varit bra m facit i hand också.

2014-05-08
thehu251
thehu251

Hade med oss snickers, ahlgrens bilar och cocacola. Jag spydde igenom hela förlossningen så åt ingenting. Fick piggelin glass där men spydde upp det med. Min sambo åt lite av de. Men vore bra om vi hade haft med oss mer då min sambo blev hungrig o dem erbjöd inget att äta.

2014-05-08
loveisjustyou
loveisjustyou

Jag hade med mig kexchoklad, godis, frukt och massa annat gott!

 

MEN jag kräktes från första värken och kräktes sista gången 10min efter han va ute (48h värkar). Åt inget av de jag hade med mig, men sambon åt..

2014-05-08
hagberg
hagberg

Mina underbara vänner hade skaffat en korg och lagt i sånt som jag gillar. Det var marabou mjölkchoklad, ahlgrens bilar, vindruvor, läsk och hemmalagade kärleksmums. Sen hade dom köpt lite tidningar och 2 pocketböcker. Det vart mycket uppskattat av mig:)

*Har världens bästa vänner*

2014-05-08
Fideli73
Fideli73

Jag hade nog ingenting. minns inte första mem andra har jag iaf inte med något. Jag hade inte tänkt å stanna länge så vi åt innan vi åkte i å sen åt vi när vi åkte därifrån. eller om det var efter vi hämtat grabben hos mormor och morfar. Hur som helst så kan ju godis eller nåt vara gött att ha om man tänkt stanna för det är ju jäkligt segt å sitta instängd på ett sjukhus å vänta på å få åka hem. Då kan det vara gott å tröstäta.
:-)

2014-05-08
osisen
osisen

Jag hade fakttiskt inte med mig nått alls in till förlossningen. Men på BB fick mannen springa iväg o handla det jag var sugen på. Lite tidiningar , godis, mineral vatten osv.

2014-05-08
SandyMarie
SandyMarie

Jag hade ingenting utan fick saft inne på förlossningen. Hade ändå inte hunnit handla något då han kom en vecka tidigt. Men inget jag saknade då utan min sambo handlade lite godis åt mej efteråt ist :)

2014-05-08
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...