App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kom ut!!

4 dagar över tiden idag.. Visst det gör mig inte så mkt, har extrem rädsla inför förlossningen.. Men samtidigt så vill jag föda vår son NU!! Vill bebisgosa, och se det vackra barnet som har växt inom mig i 9månader.. Vad kan jag göra åt min rädsla inför förlossningen? Har inte hjälpt att prata med bm, hon tog mig inte på allvar :(

2014-05-08
94omamma
94omamma

Ja jättespännande lycka till igen :)

2014-05-12
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 9 månader

8dagar över idag.. Han bråkar massor med mig, igår kom en ordentlig slempropp (har gått i delar) och trodde att vi skulle få åka in inatt, hade så fruktansvärt ont, men sen avtog det, men nu börjar det komma tillbaka :) hoppas att han vill ut snart!! :)

2014-05-12
94omamma
94omamma

Hur gående för dig?? Bebis påväg ut? :)

2014-05-12
Beckiiz
Beckiiz

tänker ofta på dig med och undrar hur det gått?

2014-05-11
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 5 månader

Jag tänker på dig. Tittar varje dag här för att se om något hänt ☺

2014-05-11
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 9 månader

Jag gick över 16 dagar, det var bland det jobbigaste som fanns eftersom längtan efter de lilla barnet var så stort. Jag försökte och skjuta bort tankarna av förlossningen så fort dom dök upp genom att tänka på annat direkt. Det är svårt o gå över tiden men jag säger bara en sak. Njut. Hur mycket man än älskar den lille så, att ha en stund för sig själv är guldvärd. Att sova till kl 11 är idag en dröm haha.

2014-05-08
batgirl
batgirl

man vet aldrig vad som kan hända men de flesta förlossningar går ju bra! :-)
å kroppen vet vad den ska göra och plötsligt känner man sej som den starkaste människan i hela världen.
det är en enormt häftig upplevelse och det går verkligen inte att beskriva men du kommer förstå så väl så fort förlossningen är över och du kommer vara så jävla stolt över dej och erat barn :-)

2014-05-08
osisen
osisen

Under mik första graviditet så va jag också väldigt rädd, blev nästan mer rädd ju mer jag läste på för då insåg man allt som kunde hända. Min syrra som också va gravid samtidigt skickade mig en länk till familjeliv om roliga förlossningshistorier, sista veckorna innan bebis kom så låg jag varje kväll å läste i den tråden å för varje gång ett inlägg fick mig att börja skratta desto mer försvann rädslan å känslan till förlossningen blev något roligt å jag började längta som tusan till att själv få föda. Så mitt tips e att försöka hitta nånting som jan omvandla din rädsla till något roligt å som du kan se fram emot, för mig funkade det att läsa om folks roliga upplevelser istället för allt hemskt som kan hända (va även jätterädd för att jag kanske skulle bajsa under förlossningen, men efter att ha läst om hur många som hade gjort det och sen kunnat skratta åt det efteråt va de heller inget jag längre oroade mig för). Leta gärna upp tråden om roliga förlossningshistorier på familjeliv, de va väldigt underhållande :-)

2014-05-08
stiina123
stiina123
Barn på 3 år och 3 månader

det kommer att gå jätte bra när det väl är dags!!:) lita på att kroppen vet vad den ska göra!! visst det gör ont med värkar och mer bebis ska ut! men jag tänkte på hur klarade dom det förr i tiden och hur klarar dom flesta djur av det utan större problem!!:) tänk positivt, skulle du spricka så är det ju för att du precis har fått eran ögonsten! du kommer inte att tänka på det sen när du väl har bebis på bröstet då är du så inne i det, så vad barnmorskorna gör där nere tänker du knappt inte på!! stort lycka till!!:)

2014-05-08
Brattis90
Brattis90
Barn på 1 år och 8 månader

Tack så mycket för alla svar!! Man har ju läst så många skräckhistorier, så det är inte lätt att låta bli att ha dom där orostankarna.. :( jag hoppas att allt går bra iaf :)

2014-05-08
94omamma
94omamma

Jag var precis som du. (Som jag tidigare skrivit i något tidigare inlägg.) Bm hjälpte mig en del men sen löste sig allt när det väl hände. Man är så nervös och orolig innan, men när det väl händer tänker man inte på det. Eller man och man, men jag gjorde inte det. Du är så inne i att föda att du inte tänker på något annat troligtvis. Och sköterskorna är SÅ duktiga och dom gör ALLT för att man inte ska spricka! KRAM

2014-05-08
jessicamalin
jessicamalin

Jag har drömt så himla mycket otäckt, är inte rädd för smärtan, utan jag är rädd för att barnet kommer att dö och såna saker :( det står på hemsidan där det är info om sjukhusets förlossningsavd att man kan ringa in om man känner oro eller har funderingar, räknas detta som det? Eller blir jag bara dumförklarad om jag skulle ringa in?.. Är orolig över att barnet är jättestort, att jag spricker, att barnet är sjukt, eller att barnet dör.. Har haft hemska mardrömmar och tankar de senaste dagarna :(

2014-05-08
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...