App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Allt börjar komma tillbaka..

...och känns nästan nytt. Vår gosse föddes i december 2012 men ett komplext hjärtfel, allt gick bra under operation, han hade dock lite svårt att återhämta sig. Det var en jobbig tid men man anpassade sig och levde sjukhus livet. Varje stund med honom var underbar och fast hemgången då kändes väldigt avlägsen kom vi efter 2 månader hem och fick börja det riktiga livet. Vart ett par motgångar efteråt men för övrigt är han en pigg och glad kille. Man tänker inte på att han har hjärtfel. Men nu har allt börjat gro i mitt huvud och det känns som ett öppet sår. Nytt och färskt. Hur läkarna i 13 timmar hade vårt barn uppe på operation, hur han har legat livlös och öppen så dom kunde laga hans lilla hjärta. Alla föräldrar i samma situation och värre. Känner att jag vart stark väldigt länge. Jag började jobba heltid i början av året, och då kännes det skönt att få komma ut, träffa sina fina kollegor, och då har gossens pappa varit pappaledig, men börjat känna mig tankspridd och insabil och är rädd att jag inte gör ett bra jobb. Jag vill i många fall bara gömma mig hemma och slippa prata med folk. Pojken har vart mycket sjuk det sista så då kommer tankarna snabbt vad vi alla gått igenom och att vi faktiskt bodde 2 månader på sjukhus.Slangar, apparater med pipande ljud, bra och dåliga nyheter och främmande människor i rockar. Skratt och gråt. Har dålig samvete för att jag inte hör av mig till vänner eller orkar träffas. Känner mig trött och sliten. Ska gå ner i tjänst och se om det hjälper. Vill orka med livet. Ville bara skriva av mig lite..tack för att ni orkat läsa.

2014-05-07
goddess1
goddess1
Barn på 2 år och 8 månader

Jag förstår din känsla, min dotter va svårt sjuk när hon föddes och de kom ikapp mig några månader efter, fick mycket ångest när jag tänkte på detta och än idag är den kvar. 😥 styrke kramar till dig.

2014-05-07
Beckiiz
Beckiiz

Många styrkekramar till er ❤💕

2014-05-07
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 8 månader

Ja precis! Då var man så uppe i det, nu när jan börjar slappna av och har tid att tänka så kommer verkligheten ifatt. Nästa vecka börjar jag på 75% så då blir det lättare att finna tid för samtal.

Känns bra att få så fina tankar här :)

2014-05-07
goddess1
goddess1

Tack allihop 3

Jo, vi hade en kurator på sjukhuset i gbg men det är väl först nu på senare tid som jag känner att jag verkligen behöver prata med någon. Vi ska på hjärtebarns träff i halmstad snart och då finns det kurator och övrigt på plats ska även bli skönt att träffa andra barn och föräldrar igen.

2014-05-07
goddess1
goddess1

Många kramar och styrka till dig ❤️

2014-05-07
FridaS11
FridaS11

❤️❤️❤️❤️

2014-05-07
batgirl
batgirl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...