App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

måste få gnälla lite...

vi e ju mitt uppe i byta av badrumstak pga mögel. allt gick enligt planen utan någon som helst spridning av möglet :-) nya taket är uppsatt. jag har spacklat/slipat/grundat/målat 3ggr med slutfärg. skrapat fönstret som även det var illa däran. dränkt det med boracol grundat å målat. jag har målat listerna som ska upp i taket osv. vad har maken gjort? ingenting! jag hoppas på att han iaf ska sätta upp listerna men det verkar inte vara någon brådska med det medan jag står å stampar. jag vill få det klart! vill att badrummet ska bli färdigt så man vågarn anvönda det som vanligt igen. vill kunna städa ur det ordentligt ställa tillbaka allt på sin plats. slutstryka listerna när de kommer upp få dit silikonen (vilket också är ett skrämmande moment då jag tycker det är svårt att få det bra!) men nej.. det fattas spik till listerna och det verkar inte vara någon brådska med å köpa hem sånt.. ja om inte jag tar tag i det förstås.. visst man kan inte kallt räkna med att man alltid tänker på samma sätt men det borde ju ligga även i hans intresse å få färdigt badrummet. ju längre det står utan lister desto större risk å få upp fukt i undertaket, bara en sån sak! vi har ju konstaterat att dett lätt blir för fuktigt här inne eftersom första taket fick mögelpåhälsning.. i helgen ville jag snabbt komma igång med spackling å målning men då smågnälldes det över att jag stressade å det väl inte gjorde någon skillnad om jag väntade till dagen efter.. men helt ärligt det blir ju aldrig klart om man skjuter på dey och det är ju inte som att det gått fort. det är över en vecka sen det började rivas. i helgen ska jag iväg med jobbet så då blir inget gjort. hade känts skönt å få klart det innan dess men dey kan jag nog fetglömma. nä nu har jag gnällt färdigt å det känns redan bättre! :-)

2014-05-07
osisen
osisen

jadå jag har sagt att jag vill få det klart.. men nej ingen reaktion.. han brukar bara ignorera när jag pratar om han inte är intresserad. å då e det liksom ingen ide att fortsätta att tala för döva öron. 

Får köpa spik ikväll så får vi se om han tar tag i det eller om jag får göra det själv. han kanske måste jobba över också ikväll eftersom det är vab för honom i morogn å i så fall kanske jag inte kommer iväg å får handlat det ikväll ehller å dår får det bli efter jobbet imorgon.

2014-05-07
osisen
osisen

Min sambo säger med att jag stressar, men fattar dom inte att man vill få saker klart och fint? :p

2014-05-07
Beckiiz
Beckiiz
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...