App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

förvärkar v.31+4

Väntar femte barnet och vet skillnad på sammandragningar, förvärkar och värkar... Har haft mycket och tidiga sammandragningar med nr.3, 4 och nu 5... Förvärkarna har börjat runt v.37-38 förut... Men nu hade jag dem i 3 dygn med start förra onsdagen (valborgsmässoafton), då v.30+5... Idag hade jag dem igen... De går över vid vila. Men är ändå lite fundersam på hur detta kommer sluta... Har ju inte vart nån fara tidigare men då var det så pass nära bf ändå... Dessa är oregelbundna och rätt glesa, kan gå en timme eller mer emellan men det sitter som ett bälte runt mage och rygg, mensvärk och illamående under förvärken som försvinner så fort det släpper. Vad har ni för erfarenheter av förvärkar så tidigt? Gick ni med det fram till bf eller födde ni tidigare?

2014-05-06
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Ok, då lever hoppet om att få gå tiden ut :)
Har lite kvar att göra innan vi är redo för bebis... Från v.37-38 är helt ok, men inte innan!
Vill inte behöva stanna på BB, har ju fyra mammiga barn till att mysa med :)

Bara att oron kryper fram så fort förvärkarna dyker upp igen... Och den oron/stressen förvärrar ju bara.. Ska försöka lugna mig nu, då.

2014-05-07
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Haha stenrika! Hihi jäkla mobil!

2014-05-07
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

Hade med nr2 hela tiden :/ blev inlagd v26 och fick gå på tabletter efter stenrika v 36 och så kom han v37. Mina sammandragningar påverkade alltså livmodertappen.

2014-05-07
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

Jag har tid till mvc-läkaren om två veckor... Är redan sjukskriven pga foglossning och ischias. Blir det värre så får jag väl be om en kontroll, annars väntar jag till läkartiden då.
Har fött de andra mellan bf-7 och bf+5 så en vecka plus eller minus...
Vill inte föda än, på tok för tidigt och har ingen lust att ligga på neo... men lite svårt att vila med fyra barn under 7 år.

2014-05-06
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...