App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

BF oktober 2014 i närheten av Göteborg?

Hej alla, Kanske redan finns en tråd men jag kan inte hitta någon för oss som väntar bäbis i oktober 2014. Jag är 28 år och väntar mitt första barn. Bor en liten bit utanför Göteborg. Vore roligt att dela erfarenheter med er som också längtar till oktober :)

2014-05-06
frida586
frida586

Precis min tanke. Så ovanligt är de inte att något sker:( men man hoppas ju på d bästa givetvis :)

2014-05-11
Carro88j
Carro88j

Ja Ullared känns ju som ett bra alternativ! Vi har varit och kollat på barnvagn, det är egentligen det enda.. Av någon anledning lyckas man ju alltid fastna för typ det dyraste och jag vet inte riktigt om jag kan motivera ett sånt köp... Pendlar mellan att tycka att "det är klart vi ska kosta på oss en ordentlig barnvagn", till att "vi kan ju lika gärna köpa en begagnad". Spjälsäng tror jag att vi har i släkten så det behöver vi förhoppningsvis inte köpa, förutom ny madrass och täcke mm då... Känns som att man vill ordna de stora sakerna först, innan man går in på kläder mm. Jag har inte velat köpa någonting innan just för att jag är rädd att det ska gå snett. Tänk att sitta här med allt redo och få hemska besked :( visst, man ska inte måla fan på väggen, men jag tror att man kanske skulle tackla det lite bättre om man inte gått runt på moln utan en tanke på vad som faktiskt kan hända.

2014-05-11
frida586
frida586

Jag å sambon har redan sett ut en barnvagn å skötbord å barntapeter. Men resten har vi inte börjat rota i:) barnvagnsbutiken försökte sälja på oss massor av grejor typ sophinkar å bilbarnstolar... Men vi sa nej. Man vill inte handla förmycket för tidigt.. :/ å de sa ja till henne i affären å då sa hon till mkg att sluta tänka negativt för då går de aldrig vägen.. Å man ska inte tänka att saker kan gå fel..m tycker de e upp till var pch en om man vill vara förberedd på att mågot kan faktiskt hända, vad har ni kollat på för grejor? Ja å sambon ska upp till ullared sen å handla satan :)

2014-05-11
Carro88j
Carro88j

Jag har också ordentligt ont i magen ibland! Ofta på morgonen. Jag känner att det kanske kan vara när blåsan är full så att det blir fullt i magen och trycker på? Får också ont när jag sitter framåtlutad. Har dock inte haft några problem med foglossning ännu. Har ni börjat fixa barnvagn mm? Jag har precis börjat fundera på vad vi behöver för grejer och känner redan att det är en djungel ;)

2014-05-10
frida586
frida586

Ja verkligen !:( de va inte alls roligt.. Men nu går de på rätt håll :) ja är inte lika trött längre :) men har fortfarande ingen sexlust :/ hoppas de går över snart. Kan även vakna på natten av att de hugger till i magen(har troligen sträckt på mig) så de märks att magen växer :) känner obehag av att sitta framåtlutad:p kan vara för bebis ligger ivägen :) hade tidiga problem med foglossning som har vart lugn dom senaste veckorna men nu kommit tillbaka igen:( har även problem med ischias:/ uhh denna graviditet är inte rolig ännu:( någon mer som har lika mkt problem som jag?:p känner mig jätte gnällig:(

2014-05-09
Carro88j
Carro88j

Jag mår också bättre nu än precis i början av graviditeten. Dock är jag fortfarande ganska trött och liksom orkeslös. Orkar inte riktigt ta tag i saker som jag brukar. Det märks inte minst på jobbet. Tyvärr, då jag arbetar på provision... Har ont i magen ibland, speciellt när jag går mycket.

Så du blev också framflyttad rejält carro88j. Känns som att man stod och stampade i två veckor på samma ställe ;)

2014-05-08
frida586
frida586

Väntar även ja den första i okt:) gjorde tidigt ul va för beräknad till 27 sep men blev flyttad till 14 okt.. Om två veckor ska vi in på rul :) hur mår ni?

2014-05-07
Carro88j
Carro88j

Var från början beräknad till 21 september men efter RUL flyttad TVÅ veckor :S så nu är det 5 oktober som gäller. Kände sparkar för första gången i förrgår, så härligt :)

När är du beräknad? Varit på ultraljud än?

2014-05-06
frida586
frida586
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...