App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Har svårt och förstå

Att min lilla tjej är 6 månader!!!!! Gud jag vill inte att hon ska växa mer :( vill ha henne så liten... Tittar på henne när hon sover och jag bara undrar hur fan det har kunnat gå så snabbt? Innan jag vet ordet av det så är väl hon 1 och kan säkert gå.. Känns som igår jag gick runt gravid och fantiserade om hur det skulle kännas när jag håller henne för första gången, hur vacker hon skulle vara.. Gud ta mig tillbaka till bb!!!! Är så jävla avundsjuk på svägerskan som är beräknad den 7 juni, ja och även alla andra som är gravida!!! Längtar tills nästa plus! Ska ta bort min stav den 14 maj, det som händer händer!!

2014-05-06
batgirl
batgirl
Barn på 3 år och 10 månader

Ja det är så sjukt hur snabbt tiden går, jag blir ledsen ibland för att det går så snabbt känns som att man inte hinner med. Ja och rätt vad det är så är väl min också 8 år snart haha... Min svärmor brukar säga att när man får barn, det är DÅ ett hem fylls med lycka och kärlek och det är inte förräns då som ens dagar verkligen går snabbt.. Jag hoppas på ett plus ganska snabbt! Fast än man redan fött en gång så blir man ändå så nervös när man tänker på EN TILL förlossning

2014-05-06
batgirl
batgirl

När det gäller barnen flyger åren förbi! Har en 7åring och 3,5åring, fattar inte vart åren har tagit vägen! Börjar känna mig som en gammal tant med barn i skolåldern! Haha fast jag är 26;)

Vi hade "kommit överens" på att vi var färdiga med att göra barn. Började njuta ordentligt av självgående barn och sovmorgnar.. I augusti börjar vi om. Fick ett helt oplanerat plus på julafton-13. Få Njuta en sista gång!

2014-05-06
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 10 månader

å jag tycker det känns som igår min grabb var nyfödd men snart är det 8år sen. tiden bara springer iväg och man hinner inte alls med.
lilltjejen är 2,5 å även det känns som bara några dagar sen..
men jag längtar iofs inte tillbaka utan trivs bra med alla åldrarna för allt har sin charm :-) och börjar gilla tanken på ett mer självgående barn.
även om det e mysigt med bebisar så är de ju rätt tråkiga å en 2,5åring är allt annat än tråkig :-D:-D:-D:-D

äh.. förstår dej och håller med samtidigt som jag njuter av mina stora barn.. kluven helt enkelt men vill inte ha fler barn och kanske är just därför jag inte längtar tillbaka. är så tillfreds med det beslutet!

2014-05-06
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...