App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

förhudsförträngning

Ingen i min eller eller på pappas sida av släkten har detta problem, men vi fick två grabbar som båda lider av detta, hur kommer det sig??? Grabbarna har som en liten tratt längst ut på snoppen som inte vill "tillbakabildas" Äldsta sonen fick skära bort tratten (jag vill inte att de ska omskäras helt) efter 1,5år kämpande med salva, tårar och ärrbildning. Idag, för knappt en timme sen hör jag 3,5åringen ropa oh gråta från soffan..javisst hans förhud sprack upp och ner vid en erektion. stackars pojk!  ringa doktorn imorn och boka tid. Testa 1år med salva varje dag och se om det funkar på honom.. annars blir det operation på honom också.. Någon här med erfarenhet av detta mellan syskon?? Vi väntar antagligen en tös nu, men man kan ju inte veta säkert. Blir det en tredje son hoppas jag att han slipper tratten iaf.. fattar inte varför dom har den.. ingen annan i släkten har detta..

2014-05-05
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 15 månader

Jag har bar en liten dotter men läste tråden ändå. Jag förstår inte heller varför man väntar me tills dom är 22 23? Bättre göra det gjort när dom är små

2014-05-07
batgirl
batgirl

Tycker du gör helt rätt, att fixa ett problem som de har nu, varför vänta? Tror dina pojkar kommer vara glada att de slipper problemet när de är större!

2014-05-06
SandyMarie
SandyMarie

Jag undrade ifall jag var överdriven nojjig och vill ha detta åtgärdad nu när de är små, än att vänta tills de blir vuxna som alla andra på tråden verkar ha gjort. Och undrar då hur de andra har stått ut i så många år med smärtor och sprickor! Det är pissjobbigt att se min son ha ont!

2014-05-06
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 15 månader

Oj nu tror jag att ni missuppfattad det hela, eller så var kag otydlig, jag ser helst att operationen görs nu direkt, men på grund av låg ålder blir de påtvingade denna salva. Storkillen drog de verkligen ut på tiden. Under smörjningen funkade allt fint, men under uppehållen deogs det tillbaka.

nu stog jag på mig med lillkillen. Ringde direkt tilk doktorn imorse och ville ha detta åtgärdad innan det blir som för storsonen, ärrbildnad innan de till slut opererade. Han får nu 5veckors salva behandling. (vilket som kommer den att lindra om dwn inte botar) sedan blir det återkoppling. Har det inte funkat kommer jag att kräva en OP.

för mig är det INGET problem med operation. Det är läkarna som drar ut på det. Jag är tok orolig för mina pojkar och ser hur mycket en OP har hjälpt min äldsta och tycker att det är super jobbigt att han inte skrevs upp på OPväntelistan på en gång!

2014-05-06
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 15 månader

Varför är det ett problem att operera? Tycker att smörja ett år är lite väl länge? Har varit med en kille som knappt kunde ha sex pga trång förhud så han gick och opererade sig. Han säger det är det bästa han gjort. Lättare art hålla rent. Gör inte ont. Osv. Så varför vänta??

2014-05-06
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Verkar som att alla gör operation när de har varit äldre. Har alla bitit ihop i flera år med smärta, Eller har mina pojkar en lite svårare förträngning med blödande hudsprickor, ballongsnopp vid kissandet?? Kanske är jag nojjig (uppväxt med enbart systrar) som tycker att det är fruktansvärd att mina barn har ont och blöder vid en sån normal sak som en erektion??

2014-05-05
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 15 månader

min sambo hade det problemet. han opererades när han var 23 tror jag.. hans ena lillebror hade samma problem men aningen "mildare" tror att hans op var mindre.

2014-05-05
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 4 månader

Min fick den starkaste kortisonsalvan att smörja på två ggr om dagen tills muskeln slapnade av och sen skulle han töja dagligen. Hos vissa funkar detta. Min son fick fick göra om salvabehandlingen var 4e,5e veckan då vart det för trångt igen. Vi började vid 4,5år då han sprack och blödde för gång han fick en erektion.

Jag är öppen och väldigt intresserad av kroppen, så "pinsamma" samtalsämnen stör mig inte mycket hihi.

för att ställa en privat fråga. Du som har två bröder med problem, fick du nåt problem med dit kön? Du behöver inte svara om det är jobbigt. Vill bara vara förbered ifall att nästa visar sig vara en tös:)

2014-05-05
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 15 månader

minns du hur gamla de var när de opererades, och ifall de behövde prova kortison ett år först??

2014-05-05
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...