App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

vattkoppor! !!

ja det är med både gläjde å sorg vi välkomnar dessa prickar.. skönt å få det överstökat men trist med kliande prickar å lång vab.. alla ska man ha det så hellre nu än när hon blir större!

2014-05-05
osisen
osisen

poxclin heter skummet men de hade inte det på mitt apoteket utan jag fick nåt annat.. en spray som skulle vara bra mot vattkoppor. hoppas de funkar om de behövs.

igår såg jag ett par suspekta prickar. som små röda prickar. me dottern får jämt prickar. det e virusprickar å allmänna prickar.. haha.. näää men hon e en tjej med känslig hud så prickar kommer å går på henne hela tiden å eftersom jag trpdde vattkoppsperioden på dagis var över tänkte jag inte mer på det.
men idag på dagis såg de att det kom fler prickaf å några blev vätskefyllda å dessutom hade 3barn stannat hemma för de fått vattkopppr under helgen så de räkna ju ut ett å ett.. sen tempa de henne å hon hade 38,5 .
nu e det fler prickar på g som man ser.. först som små knottror på huden sen röda sen blåsa sen spricker de.

2014-05-05
osisen
osisen

Jag skulle gärna vilja att min son ska få vattenkoppor, yngre dem är desto bättre.. Ett fall på hans förskola på en annan avdelning har nu dykt upp så hoppas han också får det!

2014-05-05
alciie
alciie
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...