App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mölndals förlossning?

jahopp så har man kommit så långt i graviditeten att bebis kan komma när som :) Det jag undrar över är om det finns någon här inne som har erfarenhet av mölndals förlossning?? Ris eller ros?

2014-05-05
Polarnochpyret
Polarnochpyret

Gäller det vanlig förlossning så är det självklart Mölndal som gäller.
Gäller det prematurfödsel så är Östra bäst under själva födseln, men ingen av dem har bra neovård.
Personalen på Mölndal är jätte trevlig och hjälpsam. Dock är avdelningen ett ruckel. Handfaten som man badar bebisarna i är bruna av smuts, det är silverfiskar på golvet i köket, städningen är usel då de enbart torrtorkar golven mm.

Östra har inga familjerum på neonatal och jag har hört att personalen inte är vidare hjälpsam där. De vet ej hur de ska bemöta föräldrarna. En annan sak med Östra är att de är dåliga på att använda handsprit och smittor sprids snabbt mellan barnen. För ett par år sedan dog en bekants barn där pga dålig handhygien av personalen. I förra veckan hände samma sak igen, ett barn dog pga att den blev sjuk då de inte tvättade och spritade händerna tillräckligt.... =(

Skulle något hända under en förlossning så är Östra sjukhuset självklart det bästa då de har IVA och sjukhuset räknas som Sveriges bästa sjukhus inom kompetens.

2014-05-09
MumToOne
MumToOne

Vi ringde direkt till Varberg! De gick med bra! :)

2014-05-09
Lillalinusida
Lillalinusida

Oj tack så mycket för alla svar! Vår första dotter föddes på Östra och vi var nöjda med dem där och som Karinsjo säger så finns ju specialistvården där.

Varför jag frågar om Mölndal är för att vi denna gången har förståt det som att man ska ringa någon kordinator innan man åker in som talar om vart det finns plats. När vi fick vår dotter fick vi själva välja. Så jag ville mest höra om era erfarenheter om Mölndal då det kan bli aktuellt denna gång.

2014-05-09
Polarnochpyret
Polarnochpyret

födde på Mölndal för ca 2.5 år sen,tyckte de var underbara. lite slitet å så men bra personal å bemötande.

2014-05-08
_CM_
_CM_
Barn på 3 år och 5 månader

... har ni inte möjlighet att åka till Varberg!!!

2014-05-05
smalins

Fick barn för 3v sedan, Ja kan inte svara angående Mölndal tyvärr men jag bor i Mölndal och valde att åka till Varberg (tar ju bara 40min). Är mega super nöjd med det! :) men som sagt har jag hört mycket bra om Mölndal med! Så de spelar nog ingen roll... Lycka till!

2014-05-05
Lillalinusida
Lillalinusida

Jag födde på Mölndal för 9 månader sen, det var toppen tyckte jag. Dom hjälpte mig och underlättade, kände mig jätteväl omhändertagen!

2014-05-05
1katarina1
1katarina1

Jag var på både och under min förlossning nu.. (låter knasigt, jag vet..) Mölndal är mindre och lite "äldre" i känslan. Östra har mer specialistvård och sådär om det skulle behövas men jag är väldigt nöjd med vården på båda ställena. Var väldigt nöjd med att pojken valde att komma ut på Östra då jag arbetat där så det kändes tryggt :)

2014-05-05
KarinSjo
KarinSjo
Barn på 3 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...