App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ej bedömbart cellprov och inga infektioner! stressar ihjäl mig

Fick svar från cellprovet som inte va bedömbart,gjorde massa prover på infektioner och bakterier dem visade heller inget. Har ett sår på livmoderhalsen som läkaren inte kunde förklara vad det berodde på. Här sitter jag efter ett samtal med läkare som sa att jag borde kontakta mvc och starta en utredning för att kolla om jag har livmoderhalscanser. Blir galen snart!!!!!

2014-05-05
caan
caan

Ja det är verkligen Jättedåligt 😢Jag har tyvärr blivit behandlad skitdåligt jag med. Dom behandlar inte en som en person bara ett fall och dom förstår inte att man mår så dåligt. Min läkare var helt sjuk i huvudet och jag ska anmäla henne. Hoppas du får en bra läkare iaf. Kram

2014-05-07
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 9 månader

Jag går redan hos mvc psykolog för just ångest ocj katastrof tankar så detta hjälper inte någonstans. Ringde mvc som bad mig ringa gyn som i sin tur bad mig ringa till läkaren och be om remiss! Ska det behlva gå till så?kunde dem inte bara remittera mig utan att jag ska behöva ringa överallt.åååååå

2014-05-07
caan
caan

Jag har inte varit med om liknande men gått på många cellprovsundersökningar under min graviditet, pga att Det hela tiden ökat grad. Det är jobbigt. Så jag förstår dig. Hoppas att du snart får en ny tid, för väntan är det värsta. Lycka till.

2014-05-06
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 9 månader

Ja cissan jag gick första gången då var den ej bedömbart. Gick till vårdcentralen passa prover hade inga infeektioner men ett sår i livmoderhalsen. Nu måste jag göra ett nytt cellprov och biopsi. Tack teaterapan.

Är det inget som vart igenom liknande?

2014-05-05
caan
caan

Då får dom väl ta ett nytt prov? Har du gått på cellprovskontroller som du ska?

2014-05-05
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 9 månader

Tack.

2014-05-05
caan
caan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...