App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nedräkning!

Denna graviditet har gått väldigt fort och är nu inne på min sista månad.. Bf 4 juni, men vet med all säkerhet att det blir denna månad.. Inte fått ett datum än bara! Men nu känns denna månad som ett helt år.. Kommer bli tufft nu den sista tiden! Jag är tacksam för varje dag som jag känner att han lever.. Ja låt nu de bli slutet av maj, gärna igår!!

2014-05-04
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Försöker göra allt för att inte tänka på de :) fixar här hemma.. Samt i trädgården.. Min snart 3 åring håller igång mig med ;) ja här blir det igångsättning :)) hoppas du slipper gå över :)

2014-05-05
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Ja snart 💕 har även fått en plan idag, för en möjlig igångsättning.. Så idag är jag glad.. Hoppas bara på att tappen är tillräckligt mogen så ja slipper ett h-vete sista tiden!!!

2014-05-05
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Snart är du i mål ❤️. Jag tycker också att din grav gått fort! Men som du menar så känns verkligen sista veckorna som en oändlighet! Men tänk.. Snart är lillebror här ❤️ underbart!

2014-05-05
skruttiplutt
skruttiplutt

oj vad fort de har gått, tycker inte de var längesen man läste att du plussat:) Hoppas de sista veckorna går fort, snart har ni er lilla bebis hos er

2014-05-04
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...