App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

målat badrumstaket!

å nej jag kan inte påstå att det är gjort i en handvändning trots sina ynka få kvadratmeter. jag är inte född till målare den saken är ju iaf säker! hoppas att slutresultatet ändå blir ok annars skäms jag ju ihjäl! men peppar peppar så verkar inte spacklingarna synas iaf.. grundfärg å första stryk med slutfärgen är gjord och det ser ok ut än så länge iaf. ja memsr tänk om den enda skarven (mitt i) lyser å varenda skruvhål blir en rund fläck :O jag e jääääääävligt bra på å sälja färg men nej jag e ingen hejare på att måla. drt krävs på tok för myclet tålamod.... jag tror att jag passar bättre som snickare... haha.. lite mer bröta å slå å banka istället för å försöka städa upp å göra det snyggt efter de brötiga snickarna å sen ändå få skulden ;-) hur som helst snart har vi ett mögelfritt badrum! taket var ju fullt med svartmögel som vi inte kunde tvätta bort. som tur var hade det inte spridit sej till under så vi hade tur!!! å snart ska det vara nymålat å fräscht igen. dock ska ju lister å fönster göras åxå när väl taket är klart så det är nog inte färgidt helt förrän till helgen ..

2014-05-03
osisen
osisen

Hej hej ni har en målar tjej här ;). Arbetat i 8 år som målare, ja våtrumsfärg är lite kladdigare hihi. Tror att ditt badrumstak blir hur bra som helst ;). Jag hejjar på dig!!

2014-05-03
FridaS11
FridaS11

våtrumsgrungen är mer som ett lim än färg å våtrumstäcken är ju precis s o m du säger kladdig å sitter som faaaaaaaan på händerna..
men jag ser faktiskt inte mina spacklingar så jag får känna mej nöjd trots allt.. men måste målas minst en gång till.

2014-05-03
osisen
osisen

Har bara målat 1 badrumtak och tyckte att den färgen var svårjobbad, så : heja dej! Bra gjort!

Det är ju en helt annan sak med vanlig takfärg, men den där badrumsfärgen var så kladdig.

2014-05-03
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...