App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Erfarenheter av hoppgunga och gåstol?

Har en liten tjej på 4 månader. Hon gillar för det mesta att sitta i sin babysitter och ibland duger babygymet också men ingen längre stund. Skulle behöva något nytt som hon kan aktivera sig med, vad har ni för erfarenheter av hoppgunga och gåstol? Vet att min syster t ex inte ville ha en hoppgunga till sin son p g a att hon hade hört att de lossnat från fästet.

2014-05-02
JullanC
JullanC

Min son började med gåstol när han var 5 månader han älskade den och satt i den till han var nio månader då var det interkulturell längre

2014-05-03
Idussen
Idussen

vi hade en hoppgunga som står fritt på golvet, som inte behöver hängas upp. värd varenda krona, fischer price jumparoo googla den

2014-05-03
Sunsweet
Sunsweet

Gåstolen, alltså min son ääälskar den! Vår BVC rekommenderar däremot inte den, då dom anser att barnet 'hoppar över' den naturliga vägen från att krypa, ställa sig upp, och sedan gå. Bumbostolen hade vi mycket nytta av vid 4 månader och framåt :-)

2014-05-02
1katarina1
1katarina1

Hoppgunga kunde min son aldrig ha eftersom han var så stor så han passerade maxvikten på den ganska snart. Bumbostol rekommenderas inte om ditt barn har lite goa lår. Gåstolen älskade min son, han avgudade den. Han använde den från att han var ca 5 månader (korta stunder såklart) tills han var ca 10 månader då han började krypa och när han var 10,5 månad började han gå och då var den inte intressant längre!

2014-05-02
jessicamalin
jessicamalin

Ja jag kom och tänka på det efter att jag skrivit, att hon kanske är för liten för hoppgunga och gåstol. Har fått en leksak från fischer price med ljud och ljus som är lagom intressant. :) Hur länge använde din son gåstolen?

2014-05-02
JullanC
JullanC
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...