App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

kan man bli tvingad till abort??

En kompis till mig är gravid i v 12 med en kille hon träffat på jobbet. De hade flörtat ett tag och en kväll följde han med henne hem. De hade sex. Hon blev gravid. Nu e de så att han har flickvän. De hade varit tillsammans några månader när detta hände. Min kompis är emot abort och har berättat för honom att hon vill behålla barnet. Han vill Absolut INTE det. Han är nog mest orolig för att flickvännen ska få reda på det. Men min åsikt är att sanningen kommer alltid fram förr eller senare. Han har väl varit lika taskig mot flickvännen vare sig tjejen blev gravid eller ej? Idag ringde killens Mamma till min kompis och sa att barnet SKA ut och min kompis har inget å säga till om?! Å dom ska kontakta en advokat, för det är jättesynd om hennes son. Han mår jättedåligt. Och har tappat livslusten. Han är också orolig för att flickvännen kommer få reda på hans otrohet. Hur kan det vara Synd om Honom? Han visste väl vad han gjorde när de hade sex?? Två ggr samma kväll dessutom. Min kompis sa även att hon ej använder något prev medel. Väldigt rörigt jag vet. Men inte kan hon väl bli tvingad att döda sitt barn?

2014-04-30
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Tack för alla svar. Ska framföra dom till henne.

2014-05-01
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Ja gör en motanmälan. Hon ska inte heöler ha dåligt samvet om hon väljer att behålla barnet. Hennes kropp, hennes tempel. Att tvinga någon till ett ingrepp som kan ge komplikationer både psykiskt och fysiskt: Nej!

Han får stå sitt kast.

2014-05-01
burtonmamma
burtonmamma

tycker hon ska anmäla blivande farmor för olaga hot..
det måste ju gå att göra för i mina öron låter det som ett hot om någon säger att barnet ska ut oavsett.
å man kan ju undra vem som är psykiskt ostabil?! jävla kärring!

2014-05-01
osisen
osisen

Jo visst är det en jobbig situation. Men nu är det som det är och det är inte mycket att göra åt det. Ja visst är det helt sjukt. Att hans mamma ringer och säger att barnet ska ut oavsett. Det bestämmer väl f*n inte hon? Och hon sa också att man vet ju inte vad flickvännen gör när hon får reda på det. Hon kanske.blir psykiskt ostabil och skadar sig själv? Vill du ha det på.ditt samvete. Verkligen en sjuk kvinna. Sen hade ju inte Jag sett till att hamna i en sån här situation, men ..

2014-05-01
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

för det första är man emot abort kanskr man ska skydda sig!
å är man inte villig å bli farsa med den man är otrogen med så kanske mam bör skydda sig?!
så jävla korkat av dem båda!
men det ändrar ju inte det faktum att hon nu är gravid så....
vill hon behålla så är det faktiskt upp till henne men vill man verkligen att sitt barn ska växa upp med en pappa som inte vill ha en? eller som faktiskt önskar livet ur en?
att morsan till mannen tar hans parti är helt ofattbart å hon är fanimej en skam för oss tjejer.
som vuxen får man ta konsekvenserna av sitt handlande så like it or not han har sett till å göra det här barnet.
han kanske borde ta tjuren vid hornen istället och berätta för sin flickvän.

sen behöver han ju inte ha mrf barnet att göra men underhåll eller vad det heter lär han ju få betala i mångs år framöver i vilket fall som helst.

hela situationen är oerhört tråkig och jag tycker båda parter är lika egoistiska.

2014-05-01
osisen
osisen

Ok. Nej hon ska inte behålla det för att hämnas. Hon är emot abort och Vill verkligen ha barnet.

2014-04-30
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Ok. Nej hon ska inte behålla det för att hämnas. Hon är emot abort och Vill verkligen ha barnet.

2014-04-30
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Killens mamma kan kontakta en advokat om hon vill men det kommer inte leda någon vart. Din kompis bestämmer själv vad hon ska göra med sin kropp. Ingen annan kan besluta om abort eller inte. Killen har ingen skyldighet att vara delaktig i barnets liv men skulle han vägra att skriva på faderskapsintyget så kommer familjerättssekreteraren/socialnämnden att lägga in en stämmning på honom vilket leder till rättegång, där de kommer att besluta att det ska göras ett DNA test för att kunna fastställa faderskapet. Lagen säger att ett barn har rätt till sitt ursprung. Han kommer att bli skyldig att betala underhåll.

2014-04-30
the_jennifer
the_jennifer

Ja helt sjukt i min värld 😦 kan inte heller fatta att moren försvarar honom. Flickvännen förtjänar att få veta vilken idot han e 😡

2014-04-30
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Vilken jävla morsa han har då? Försvarar hon hans otrohet? Gaah! Morr, sånt här för mig tokigt arg! NEJ, ingen kan tvinga henne till abort! Hoppas flickvännen får reda på otroheten på något sätt iaf, inte schysst alls! Tycker verkligen hon ska behålla barnet!

2014-04-30
jessicamalin
jessicamalin

Tack för alla svar. Hon är 30 och han 24. Så Ja han vet hur barn blir till 😉 ja hon har fast jobb och hus. Och 2 barn sedan innan. Så Lätt lär det ju inte bli.

2014-04-30
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Nej ingen kan tvinga en kvinna till abort. Det killens mamma var att hota henne så jag tycker att hon ska polisanmäla henne! Det är inte ok att göra så. Han hade sex och är förmodligen frisk nog att veta att sex kan innebära bebis... Klart att han har rätt att må dåligt över situationen men han har själv satt sig i den.

2014-04-30
emcb
emcb

Klart som korvspad att INGEN kan tvinga henne till abort! Om jag va hon hade jag bett hans familj att flyga å fara. Hoppas att hon orkar stå på sig om hon nu vill behålla barnet!

2014-04-30
ankan1984
ankan1984
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...